Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

12 maart 2022

Tijd om jouw klusruimte in te richten!

Hoe fijn is het als jij, fervent klusser, een eigen ruimte hebt waar alles zo is georganiseerd dat je meteen kunt klussen? Niet eerst opruimen om die schroevendraaier te zoeken. Of die klus niet thuis kunnen doen omdat je geen werkbank hebt die genoeg ruimte biedt. Krijg je al zin om lekker aan het klussen te gaan? Mooi, zeker als je meer leest over deze pareltjes voor in jouw klus schuur.

Al je gereedschap opgeruimd en bij de hand met de werkplaatswagen

Ja.. hier gaat de klus liefhebber van watertanden. Een werkplaatswagen die gemakkelijk verrijdbaar is. Waar je al je gereedschap en benodigdheden overzichtelijk in op kunt bergen. Deze wagen is in verschillende uitvoeringen aan te schaffen. Van een grote kist tot afzonderlijke bakken, net wat bij jou en je kluswerkzaamheden past.
Het voordeel is dat er geen gereedschap meer door je schuur heen zwerft. Daarnaast krijgt vocht er ook geen vat op. Opruimen gaat ook een stuk eenvoudiger met de lades die in deze kist zitten.
De juiste werkplaatsinrichting is vooral praktisch. Gemakkelijk bij je spullen kunnen en genoeg opbergruimte bijvoorbeeld.

De juiste vloer voor je klusruimte

Wel eens van anti vermoeidheidsmatten gehoord? Deze matten zijn zo ontworpen dat de doorbloeding van je benen optimaal gestimuleerd wordt. Tijdens het klussen sta je ongemerkt heel wat uren stil. Na verloop van tijd zul je merken dat je benen zwaar en moe voelen. Ook spataders kunnen zelfs voorkomen!
Een anti vermoeidheidsmat gaat dit tegen. Daarnaast is deze vloer ook een stuk veiliger. Geen kans op uitglijden meer, door de speciale structuur van deze mat. Ook is deze mat veilig en tegen vele chemische stoffen bestand. Mocht je veel staand werk doen waar ook wel eens chemicaliën bij komen kijken, dan is dit een aanrader!

Wat je niet gebruikt eruit

Dat klinkt best heel rigoureus. Toch is het zo dat apparaten die oud zijn of ooit nog van pas komen, maar zelden echt gebruikt worden. En dit gaat weer ten koste van een extra grote werkbank. Of om je nieuwe cirkelzaag goed op te kunnen bergen in de kast. Als je jouw werkplaats inricht, kijk dan eens kritisch wat blijven kan en weg moet.

Lekker veel licht in jouw schuur

Een schuur met veel licht. In de vorm van TL buizen en extra bouwlampen. Dat helpt zeker in de donkere wintermaanden uitstekend om iedere klus voor elkaar te krijgen. Of je nu die band van je zoon plakt of de laatste hand legt aan het konijnenhok.. Goed gereedschap en voldoende licht geven de ondersteuning die je nodig hebt.
Welke inspiratie voor jouw werkplaats pas jij al toe?

  Klusruimte  Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2024

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl