Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

3 april 2022

Dit is waarom stapelaars zo efficiënt werken

Twijfel je of het aanschaffen van stapelaars handig is voor in het magazijn? Dan is het wellicht tijd om deze twijfel weg te nemen. Stapelaars zijn onmisbaar in het magazijn voor elke stapelklus. Met een stapelaar hoef je nooit meer na te denken hoe je zware spullen gaan stapelen en vervolgens kunt vervoeren. Wil je weten waarom stapelaars zo efficiënt zijn? Lees dan verder. 

Voordelen van stapelaars kopen

Als je stapelaars wilt kopen? Goed idee en wel hierom:

  • De elektrische stapelaars kun je veilig gebruiken
  • Je kunt ze precies manoeuvreren, wat het makkelijk maakt om de stapelaars te gebruiken in smalle gangen en in bochten die scherp zijn
  • De stapelaars met 4-wiel chassis zijn erg stabiel
  • Je hebt goed zicht op de vorken door de vrijzichtmast
  • De elektrische batterijen van de stapelaars zijn milieuvriendelijk. Daarnaast maken ze weinig geluid
  • De stapelaars zijn niet zwaar en daardoor stabiel in gebruik

Genoeg voordelen om stapelaars te kopen voor de stapelklussen in jouw magazijn. Toch nog niet helemaal overtuigd? Neem dan contact op met de medewerkers van de shop van Still. Zij staan je graag te woord om professioneel advies te geven, zodat je de juiste stapelaars zal kopen voor jouw magazijn. Wil je trouwens liever een stapelaar huren? Dat kan ook!

Stapelaars huren

Naast dat je stapelaars kunt kopen, kun je deze ook gemakkelijk huren bij de shop van Still. Dit is bijvoorbeeld handig als je eenmalig een stapelklus hebt en zeker weet dat je de stapelaar daarna niet meer gaat gebruiken. Als je vaker gaat stapelen, dan is het uiteindelijk namelijk voordeliger om er een aan te schafefn. Mocht je een enkele keer gebruik willen maken van een stapelaar, dan kun je een stapelaar huren voor een dag. Langere periode zijn natuurlijk ook mogelijk. Dit ligt er maar net aan hoe lang jij een stapelaar nodig hebt voor de desbetreffende klus. Voor vragen over de huurperiode, kun je contact opnemen met de shop van Still. Ze zijn flexibel over het huurcontract en denken graag met je mee. Wist je dat de shop van Still ook andere producten verkoopt en verhuurt?

De shop van Still

Naast stapelaars, kun je in de shop van Still ook andere producten kopen. Je vindt er onder andere handpallettrucks, pallettrucks en hoogwerkers. Als je niet goed weet wat je nodig hebt voor welke klus, is het beter om dit eerst uit te zoeken of na te vragen. Zo kun je een handpallettruck eigenlijk niet missen in een magazijn, en kun je deze weer gebruiken voor andere klusjes dan een stapelaar. Daarnaast vind je verschillende accessoires in de webshop van Still. Liever naar een fysieke winkel toe om de producten te bekijken? De winkels kun je onder andere vinden in Hendrik Ido Ambacht, in Wijnegem, in Krefeld en in Dortmund. Dit zijn slechts een aantal van de fysieke winkels van Still. Je kunt de rest van de winkels van Still bekijken op hun website!

 


 

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2024

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl