Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

13 april 2022

   

Je tuin zomerklaar maken? Deze items zijn onmisbaar!

Nu het zonnetje alweer steeds vaker gaat schijnen, is het goed mogelijk dat je toch al wat zomerkriebels krijgt. Als jij het fijn vindt om veel tijd door te brengen in je eigen tuin, kan het goed zijn om je tuin op tijd weer zomerklaar te maken. Dit is op verschillende manieren mogelijk. Benieuwd welke items onmisbaar zijn in jouw zomerse tuin? Wij zetten een aantal dingen voor je op een rij!

Tuinmeubelen
Als je er genoeg ruimte voor hebt in de tuin, is het echt wel onmisbaar in de zomer: tuinmeubelen. Met behulp van tuinmeubelen maak je het voor jezelf en anderen namelijk een stuk comfortabeler in je tuin. Door tuinmeubelen te plaatsen kun jij veel tijd buiten doorbrengen. Tuinmeubelen zijn er in verschillende soorten. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een loungeset, tuinset, tuinstoel, tuinbank of ligbed. Wil je graag kunnen relaxen, maar ook eten in de tuin als het mooi weer is? Dan is een dining loungeset misschien wel iets voor jou.

Nieuwe planten en bloemen
Een beetje vrolijkheid toevoegen aan jouw tuin voor de zomer kan nooit kwaad. En dit kun je doen met behulp van wat nieuwe planten en bloemen. Je zou kunnen denken aan nieuwe kleurrijke planten en bloemen, want dit heeft een vrolijke uitstraling. Dit past ideaal bij de zomermaanden. Met nieuwe planten en bloemen geef je jouw tuin meer sfeer en zo wordt het nog leuker om hier veel te zijn!

Accessoires voor in de tuin
Je tuin zomerklaar maken kun je ook doen door leuke accessoires aan de tuin toe te voegen. Zeker als je dit in de herfst- en wintermaanden niet zoveel hebt gedaan, kan het leuk zijn om hier verandering in te brengen zodra het mooier weer wordt. Er zijn dan ook veel tuinaccessoires waar je aan kunt denken. Zo kun je denken aan bijvoorbeeld tuinkabouters, sculpturen, vazen, tuinschilderijen, vogelhuisjes en ga zo maar door. Als je op zoek bent naar leuke tuindecoratie of andere tuinspullen, kun je een kijkje nemen bij Heuts.

Verlichting
In de zomermaanden is het van belang dat jouw tuin beschikt over voldoende verlichting. Het is tenslotte niet fijn om de lange zomeravonden helemaal in het donker door te brengen. Verlichting is hierbij essentieel om nog lang van je tuin te kunnen genieten. Als jouw tuin nog niet goed verlicht is zou je in de eerste instantie kunnen denken aan basisverlichting, maar voor extra sfeer is ook sfeerverlichting een aanrader.

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2024

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl