Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

5 mei 2022

Verschillende vloeren voor in de slaapkamer

   

 

Verschillende vloeren voor in de slaapkamer
Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in de slaapkamer? Dan heb je waarschijnlijk al gemerkt dat het aanbod enorm is. Veel vloeren zijn geschikt voor in de slaapkamer. Wil je een vloer met een mooie warme uitstraling, zoals hout? Of wil je een vloer die in combinatie kan met vloerverwarming, zoals PVC? Of geef je de voorkeur aan een warme zacht ondergrond als je uit bed stapt? Dan is vloerbedekking perfect. Er is dus van alles mogelijk. Ben je benieuwd wat de voor en nadelen zijn van de verschillende vloeren? Lees dan verder en kom erachter!

Tapijt
Tapijt als vloerbekleding in de slaapkamer is al jarenlang erg populair. Dit komt doordat het warm en zacht aanvoelt als je er met blote voeten op loopt. Tapijt is geschikt voor de bovenverdieping, omdat hier vaak niet met schoenen op wordt gelopen. Hierdoor slijt het minder snel en wordt het minder vies. Een voordeel van tapijt is dat het verkrijgbaar is in ontzettend veel kleuren en patronen. Zo vind je altijd een kleur die perfect past bij de rest van het interieur. Het nadeel is dat je tapijt minder goed kunt reinigen dan een pvc-vloer.

Houten vloer
Ben je geen fan van tapijt? Dan is een houten vloer een goed alternatief. Een houten vloer voelt net zoals tapijt warm aan en zorgt voor een rustgevende sfeer aan de slaapkamer. Het voordeel is dat je hout goed kunt combineren met vloerverwarming. Een nadeel aan de houten vloer is dat deze vaak kostbaar is.

Pvc-vloer
Naast tapijt en hout is er nog een andere goede optie voor in de slaapkamer, namelijk: pvc. Pvc is een vloer dat gemaakt is van kunststof en daardoor waterbestendig is. Ook is de vloer goed te combineren met vloerverwarming. Daarnaast is een pvc-vloer makkelijk te leggen doormiddel van een klik systeem. Het grote voordeel aan pvc is dat het geluiddempend werkt, wat fijn is voor een goede nachtrust.

Laat je inspireren!
Ben je enthousiast geworden over een van deze vloeren voor in de slaapkamer? Neem dan een kijkje op de website van Stile Floors en laat je inspireren door het enorme aanbod. Wil je meer informatie over goedkope tapijttegels, een houten vloer of een pvc-vloer? Neem dan contact op en laat je adviseren over de mogelijkheden.
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2024

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl