Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

26 juni 2022

4 redenen om toch naar een speciaalzaak te gaan voor een nieuwe vloer

Je kan in de buurt van iedere stad of dorp wel een bouwmarkt vinden waar ze een gigantisch aanbod hebben van gereedschap tot sanitair. Maar ben jij op zoek naar een nieuwe vloer en wil je graag écht goed geadviseerd worden? Hier lees je 4 redenen om toch te kiezen voor een speciaalzaak, bij het kopen van een nieuwe vloer.

  Voor nieuwe vloer naar de speciaalzaak  

Een groot assortiment en uitgebreide keuze

Een speciaalzaak als Floorhouse Wommelgem heeft vaak een ontzettend groot aanbod in vloeren. Laminaat, parket, tegels, vinyl en nog heel veel meer. Bij een speciaalzaak heb je ontelbaar verschillende mogelijkheden wat betreft het soort vloer, maar ook kun je zelf de stijl bepalen. Wil je bijvoorbeeld graag een parketvloer? Dan is er een uitgebreide keuze in de verschillende leg patronen. Daarnaast kun je dan ook nog een specifieke keuze maken in het soort hout. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Eikenhout, Bamboe of Esdoorn.

Een speciaalzaak heeft vaak de beste kwaliteit vloeren

Speciaalzaken werken vaak met de beste merken en leveranciers. Je kunt dus in een speciaalzaak altijd de beste kwaliteit verwachten. Één tip: bespaar niet op de kwaliteit van vloer die je kiest. Een vloer van hoge kwaliteit gaat namelijk jarenlang mee en zal niet zo snel gaan slijten. Goed om te weten, speciaalzaken hanteren regelmatig hoge kortingen en aantrekkelijke promoties. Check dit dus goed voordat je op pad gaat.


Professioneel en deskundig advies op afspraak

Bij een speciaalzaak krijg je uitgebreid en professioneel advies. Doordat ze enkel en alleen gespecialiseerd zijn in vloeren, is de kennis van de adviseurs veel specifieker en uiterst professioneel. De tijd wordt echt genomen voor de klant en de door jaarlijkse bijscholing en trainingen zijn zij ook altijd op de hoogte van de laatste trends en kunnen dus accurate informatie leveren. Ook kunnen de adviseurs meedenken met de juiste vloerstijl voor jouw interieur en welke vloer er het beste binnen jouw huishouden past, aan de hand van de wensen. Wil je bijvoorbeeld een vloer die makkelijk schoon te maken is en weinig onderhoud nodig heeft? Dan krijg je uitgebreid advies over het soort vloer die je dan het beste kan kiezen.

Goede service

Naast het adviserende gesprek bij het maken van de keuze van de juiste vloer, gaat de service bij een speciaalzaak na de afspraak ook nog door. Zo komt er een specialist bij je thuis om bijvoorbeeld het laminaat of de parketvloer professioneel te plaatsen en worden er instructies gegeven over hoe je de vloer moet onderhouden en het beste schoon kan maken. Top service dus!
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2024

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl