Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

19 juli 2022

Onmisbaar gereedschap voor de beginnende klusser

Heb je als beginnende klusser plannen om je gereedschapskist te vullen? Dan zijn er een aantal tools die hoog op je boodschappenlijstje moeten komen te staan. Het is niet direct nodig om te investeren in de meest ingewikkelde klusspullen maar er zijn wel een aantal items die in het starterspakket van de beginnende klusser thuis horen. We helpen je op weg met een lijstje.

Gereedschap klusser    

 

Dit gereedschap is onmisbaar als je gaat starten met klussen

  • Een bouwpotlood
  • Een rolmaat van het liefst 5 meter lengte
  • Een rechte hamer met een houten steel
  • Een handzaag
  • Een schroevendraaier set bestaande uit minimaal een kleine schroevendraaier met een blad van 3mm, een ‘platte’ schroevendraaier met een blad van 7 of 8 mm en de kruiskopschroevendraaier. 
  • Schroeven en pluggen, vaak in praktische complete sets verkrijgbaar
  • Spijkers, ook vaak in complete sets te koop
  • Een combinatietang en een waterpomptang
  • Een accuboormachine die je het beste kunt aanschaffen in combinatie met een set boortjes en bitjes.

Belangrijke tip voordat je begint met het verzamelen van je gereedschap

 

Goed gereedschap is het halve werk. Je hebt deze uitdrukking ongetwijfeld wel eens voorbij horen komen. Een fanatieke doe-het-zelver zal het echter ongetwijfeld eens zijn met deze uitdrukking. Niets is zo vervelend als het moeten werken met gereedschap dat niet de gewenste kwaliteit heeft. Het wordt hierdoor niet alleen veel lastiger om het gewenste resultaat te realiseren maar het kan nog gevaarlijk zijn ook. Veel bouw ongelukjes worden immers veroorzaakt door het gebruik van slecht gereedschap. Daarom willen we als belangrijke tip meegeven voordat je begint met het verzamelen van je gereedschap dat je niet te veel bezuinigd hierop. In veel gevallen kun je jarenlang onbezorgd gebruik maken van je tools dus de investering zal zeker niet voor niets zijn.

Zo ontdek je eenvoudig wat goed gereedschap is

 

Door een bezoek te brengen aan de website Best-Verkochte.nl, kun je op de meest eenvoudige manier ontdekken wat goed gereedschap is. Op deze website vind je immers de meest praktische koopgidsen waaronder over gereedschap. Alle informatie over bijvoorbeeld een handzaag of een leidingzoeker is op deze website te vinden. Je hoeft hiervoor ‘alleen maar’ de uitgebreide koopgidsen even door te nemen. Hierin wordt het complete aanbod in gereedschappen met je doorgenomen en ontdek je welke opties de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft. Daarnaast vind je antwoorden op de meest gestelde vragen en worden de meest praktische tips over het gebruik van het gereedschap met je gedeeld. Op deze manier kun je snel en eenvoudig overwogen keuzes maken als je als beginnende klusser plannen hebt om je gereedschapskist te vullen.      

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2024

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl