Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

13 september 2022

Opslagoplossingen voor de bouwsector

De bouwsector is een sector die veel opslag en organisatie vereist. De tijd dat je je gereedschap gewoon in een bak kunt gooien of op elkaar kunt stapelen, is voorbij. Als je efficiënt wilt zijn met je tijd, geld en ruimte, dan zijn er een aantal geweldige oplossingen die je kunt vinden.

Magazijnbakken

Magazijnbakken zijn de meest populaire opslagoplossing in de bouwsector. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen ruimtebesparend worden gestapeld. Er is een breed scala aan formaten beschikbaar, zodat je de juiste bak voor je behoeften kunt vinden. Je kunt ook kiezen tussen plastic of metalen bakken, afhankelijk van hoe zwaar ze moeten zijn en van hun kleur.

Draagarmstellingen

Deze rekken zoals die van Begra.nl zijn ideaal voor het opbergen van grote artikelen zoals machines, apparatuur en onderdelen. Ze zijn ook handig in magazijnen en andere industriële omgevingen. Met het draagarmstelling systeem kun je grotere artikelen opslaan, zoals pallets of dozen die anders moeilijk op de vloer zouden kunnen worden geplaatst. Deze oplossing maakt het gemakkelijk om producten tussen verdiepingen te verplaatsen, terwijl het ruimtegebruik en de efficiëntie worden gemaximaliseerd.

Stapelbare bakken

Stapelbare bakken, ook wel plankbakken genoemd, zijn een geweldige optie voor het opbergen van kleine onderdelen en componenten. Stapelbare bakken werken goed in veel situaties. Ze kunnen worden gebruikt op planken of in magazijnen, op de vloer van winkels en kantoren. Naast hun veelzijdigheid zijn stapelbare bakken verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder plastic, metaal en hout. Je kunt verschillende maten en configuraties van stapelbare bakken vinden bij je plaatselijke ijzerhandel of thuisverbeteringscentrum. Je kunt zelfs overwegen om ze aan te passen met je bedrijfslogo als je een professionelere uitstraling wilt.

Extra grote bakken

Extra grote bakken worden aangeboden in verschillende formaten, zodat je er gemakkelijk een kunt vinden die aan je behoeften voldoet. De meest populaire maten zijn 2 kubieke meter, 3 kubieke meter en 4 kubieke meter. Ze zijn ideaal voor het opbergen van grote voorwerpen en zware materialen zoals vuil of beton. Je kunt ze ook gebruiken om kleine voorwerpen zoals hout of spijkers in op te bergen. Grote bakken zijn ideaal voor het opslaan van materialen met een mix van maten en gewichten. Je kunt deze items namelijk veilig op elkaar stapelen zonder het risico te lopen elkaar te verpletteren of de bak zelf te breken.
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2024

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl