Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

24 september 2022

Een stevige trap na, precies wat je nodig hebt

Veilige bordessen
In vergelijking met vroeger moeten bedrijven werkzaam in verschillende takken van industrie, zoals bouw- , machine- en productiebedrijven, voldoen aan de strengste eisen. Wanneer er wordt voldaan aan deze vereisten verkrijgt het bedrijf een of meer certificaten die als waarborg voor veiligheid dienen voor afnemers en andere belanghebbenden. In het gehele productieproces wordt er, vanaf de tekening tot het uiteindelijke resultaat, bekeken of er wordt gewerkt volgens een veiligheidsprotocol. De fabricage van bordessen is wat dat betreft ook onderhevig aan een strenge controle, vastgelegd in afspraken en gecontroleerd tijdens verschillende audits.

Bordessen

Trappen voor thuis, en de industrie
Je kunt er dus van op aan dat het gebruiken van een bordes veilig is. Zo zijn dit soort trappen ook bedoeld. Een platform die de opgaande en neergaande beweging van een trap onderbreekt als een soort rustpunt. Bordessen zijn dan ook zeker geschikt voor mensen die al wat ouder zijn en geen 25 of meer treden omhoog kunnen lopen. Natuurlijk moet je huis er wel geschikt voor zijn. Er is wat meer ruimte nodig om zo’n speciale trap te kunnen plaatsen.
Nog interessanter zijn de speciale bordestrappen gemaakt voor de industrie. Want hoe vaak komt het niet voor dat je iets uit het magazijn moet halen en dat een normale trap of ladder net niet toereikend is. Of dat je net wat meer ruimte nodig hebt omdat je wat zwaars van de bovenste plank haalt. Op een stevige bordestrap ben je veiliger aan het werk en je hebt geen tweede persoon erbij nodig die de trap voor je stabiel houdt.

Jarenlange ervaring in fabricage van bordessen
Het onderhoud aan je machines is eenvoudiger met een bordestrap. Van bovenaf werken zonder je zorgen hoeven maken over de veiligheid werkt prettiger. Moet je regelmatig op het dak van je bedrijf zijn, of heb je een silo, dan kun je overwegen een kooiladder aan te schaffen. Bij het verlies van je evenwicht heb je alternatieve grijppunten zodat je je val vlug kunt breken. Omdat het fabriceren van bordessen maatwerk is, kun je bespreken wat de mogelijkheden zijn, precies toegespitst op jouw wensen. De medewerkers van Heijco Machinebouw hebben dankzij jarenlange ervaring een uitgebreide knowhow van constructiewerk, montage, rvs laswerk en plaatbewerking.

Certificaten
Iedere situatie is anders, ondanks dat veilig werken gefundeerd is op bepaalde principes en vastgelegd in procedures. Het maken van bordessen, trappen en kooiladders die gemakkelijk in gebruik zijn, zodat je medewerkers en jij ze als een verlengstuk in het arbeidsproces zien. Niet hoeven nadenken óf het veilig is, nee, de garantie dat je zonder zorgen kunt werken. Heijco Machinebouw zorgt voor kwaliteit en heeft de certificaten die de veiligheid van hun producten garanderen. Deze zijn via hun website te downloaden. Een kennismaking met het bedrijf is het begin van een goede samenwerking.

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2024

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl