Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

11 november 2022

Zo maak jij de mooiste kerstboom

Ben je van plan om het optuigen van jouw kerstboom dit jaar helemaal anders aan te pakken? Heb je jarenlang dezelfde decoraties gebruikt en is het tijd voor iets nieuws? Dan hebben we een paar goede ideeën voor jou! Zo kun je jouw boom nieuw leven inblazen met een guirlande, je kunt een nieuwe boom aanschaffen en deze volgens een bepaald kleurthema indelen én vergeet vooral de ruimte onder de boom niet. We geven je graag wat tips ter inspiratie, zodat jouw kerstboom straks de mooiste is die je ooit gezien hebt!

  Mooiste kerstboom  

 

Kies een kleurthema
Heb jij altijd maar van alles in de boom gehangen, zonder echt na te denken over een thema in de boom? Dat kan ook anders! Dit jaar ga je een specifiek kleurthema uitkiezen. Je koopt enkel versiering in maximaal twee tot drie kleuren en hier hang je de boom mee vol. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvol kleurthema als blauw met wit of zwart en roségoud. Zo krijg je een kerstboom in huis staan die eruitziet alsof hij gestyled is door een woonstylist. Koop ook eens wat nieuwe kerstballen, want dat kan jouw ‘nieuwe’ boom wel gebruiken.

Bekijk je kerstboom kritisch
Heb jij al jaren dezelfde kerstboom in huis staan en twijfel je of je deze nog een Kerst wilt gebruiken? Misschien is de boom wat kaal geworden door de jaren heen en kun je er inmiddels doorheen kijken. Er zijn meerdere oplossingen. Je kunt een nieuwe kunstkerstboom kopen, zodat je direct weer een fris en netjes exemplaar in huis hebt. Een andere optie – die iets voordeliger is – is om een guirlande aan de schaffen en deze om de boom te wikkelen. Zo haal je de gaten weg en vul je de leegte een beetje op. Wie weet gaat je boom zo weer een aantal jaren mee, wat je ook weer wat centen in de portemonnee scheelt.

De ruimte onder de boom
De ruimte onder de boom wordt vaak een beetje verwaarloosd. Huisdiereigenaren schermen deze plek het liefst af, want voor je het weet knabbelt je konijn aan de boom of ziet je kat mogelijkheden om met de laagst hangende kerstballen te spelen. Als je hier geen last van hebt, mag je best wat aandacht geven aan deze ruimte. Leg bijvoorbeeld een warm bontkleedje onder de boom of zet hier een elektrisch stoomtreintje onder. Maak het vooral lekker knus en speels, zodat de boom er van top tot teen verzorgd uitziet.

 

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2024

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl