Nieuws van en voor bouwgerelateerde bedrijven

 12 maart 2024 

Entresolvloeren

Entresolvloeren: de slimme oplossing voor ruimtegebrek in winkels

In de wereld van detailhandel draait alles om ruimte. Winkels streven er voortdurend naar om hun producten op de meest aantrekkelijke en efficiënte manier te presenteren, maar soms zijn de vierkante meters gewoon niet genoeg. Wat doe je dan? Voor veel winkels is het antwoord entresolvloeren. Maar wat zijn entresolvloeren eigenlijk en hoe helpen ze winkels om meer ruimte te creëren zonder te hoeven uitbreiden of verhuizen? Laten we dat eens nader bekijken.

Een slimme oplossing

Entresolvloeren, ook wel bekend als tussenvloeren of mezzaninevloeren, zijn een slimme en kosteneffectieve manier voor winkels om extra ruimte te creëren binnen hun bestaande locaties. Deze vloeren zijn in feite extra verdiepingen die boven de bestaande vloer worden gebouwd, waardoor de beschikbare verticale ruimte optimaal wordt benut. Dit betekent dat winkels extra verkoopruimte kunnen creëren zonder dat ze daarvoor hoeven uit te breiden naar nieuwe locaties of duurder onroerend goed moeten huren.

Hoe werken entresolvloeren?

Het concept van entresolvloeren is eenvoudig maar effectief. In plaats van alleen de horizontale ruimte te gebruiken, benutten winkels ook de hoogte van hun gebouwen. Door een extra verdieping te creëren, kunnen ze meer producten tentoonstellen, opslagruimte toevoegen of zelfs kantoorruimte installeren, afhankelijk van hun behoeften. Deze vloeren kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van de winkel, waardoor ze een uiterst flexibele oplossing zijn.

Voordelen van entresolvloeren voor winkels 

Het gebruik van entresolvloeren van noltemezzanine biedt verschillende voordelen voor winkels:

  1. Maximalisatie van ruimte: Door de verticale ruimte te benutten, maximaliseren entresolvloeren de beschikbare ruimte in een winkel, waardoor deze efficiënter kan worden gebruikt.
  2. Flexibiliteit: Entresolvloeren zijn zeer aanpasbaar en kunnen worden ontworpen om aan de specifieke behoeften van een winkel te voldoen. Of het nu gaat om extra verkoopruimte, opslag of kantoorruimte, entresolvloeren kunnen aan al deze eisen voldoen.
  3. Kosteneffectief: In vergelijking met het huren van extra ruimte of het bouwen van een geheel nieuw pand, zijn entresolvloeren een veel kosteneffectievere oplossing. Ze vereisen minder kapitaalinvesteringen en kunnen snel worden geïnstalleerd, waardoor winkels hun ruimteproblemen snel en zonder grote verstoringen kunnen oplossen.
  4. Verhoogde verkoopmogelijkheden: Met meer ruimte om producten te presenteren, hebben winkels de mogelijkheid om hun assortiment uit te breiden en meer producten aan te bieden aan hun klanten. Dit kan leiden tot een verhoging van de omzet en een verbeterde klanttevredenheid.

Entresolvloeren zijn een slimme en kosteneffectieve oplossing voor winkels die kampen met ruimtegebrek. Door de verticale ruimte te benutten, kunnen winkels extra ruimte creëren zonder te hoeven uitbreiden of verhuizen naar nieuwe locaties. 

Of het nu gaat om extra verkoopruimte, opslagruimte of kantoorruimte, entresolvloeren bieden winkels de flexibiliteit om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Met deze innovatieve oplossing kunnen winkels hun ruimte efficiënter gebruiken en hun bedrijf laten groeien.

 
Ook interessant


Thumbnail Image 1

Opinie

Thumbnail Image 1

Asset Management Infrastructuur

Thumbnail Image 1

Bouwnieuws


Thumbnail Image 1  Gravestate

Thumbnail Image 1

Asset Management Instituut

Thumbnail Image 1 

Badeta koffiebranders


Thumbnail Image 1

Waterbouwdag

Thumbnail Image 1

Extreem snelle hosting
Over ons


Bouwweb is in 1995 opgericht en was de eerste Internet Presence Provider voor de bouw en alle daaraan gerelateerde bedrijven.

 

 

Nieuws


Bouwnieuws 2024

Overzicht van pers- en nieuwsberichten van en voor de bouw. Uw bericht kan ook worden opgenomen.

 

Bouwopinie

Columns en opinierende berichten over projecten, studies en dissertaties met betrekking tot de bouw.

 

Contact


Bouwweb
van zuylen van nijeveltstraat 45A
2242 AJ wassenaar
e: redactie@bouwweb.nl