Ruimtegebruik
MRbanner.gifMore than you Expect
    Contact      
 

 

 

Boston - Post Office Square Park parking

 

garage.jpg

Onder het Post Office Square Park is een grote, luxe parkeergarage gemaakt. Opvallend is de ruimte voor het toetreden en parkeren van de auto's. Als men in de smalle straten van Monaco een Grand Prix kan laten verrijden dan zou het hier ook mogelijk moeten zijn. De parkeer plaatsen worden niet gescheiden door een lijn maar door een vak, zodat makkelijk in en uitgestapt kan worden. Het toegepaste commerciele plan laat kennelijk dit ruime ruimtebeslag toe.

Het marketingplan is er op gericht om de ruimte zo efficient mogelijk te exploiteren. Men kan en parkeerplaats kopen en er zijn abonnementen mogelijk voor het hele jaar, voor de werkdagen, voor de weekends en voor evenementen )hoewel Boston geen Koninginnedag kent). Alle doelgroepen worden onderkend en op hun wenken bediend.

garage2.jpg

Ruime plekken om de auto neer te zetten. De rode gloed op de foto is in het echt ook aanwezig om het niveau aan te geven waar men zich bevind. Voor de orientatie ondergronds worden zowel kleuren, cijfers, iconen gebruikt.

Mensen hebben zo hun voorkeuren om zich te orienteren en te onthouden waar zij hun auto hebben geparkeerd.

 

Bij de foto ziet men duidelijk de nummering van de parkeerlagen, die naar beneden toe oploopt. Tevens is in kleur aangeven welke laag met de lift kan worden bereikt.

Verschillende mogelijkheden worden benut om de gebruikers te laten weten waar zij zich bevinden.

Bknop.jpg

 

 

MontrealMinneapolisKansas CityWashingtonBoston

UndergroundMontreal CityCatherineShoppingMontreal MetroUndergroundMontreal CityCatherine

 

 

 

 

 

 

_________________________________________________________

redactie WMR
(e) redactie@bouwweb.nl

copyright © 1995-2019 bouwweb