met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  geluid

Geluid

Makita completeert assortiment met stille en verrijdbare lintzaagmachine
Na enkele jaren van afwezigheid keert de lintzaagmachine terug in het assortiment van Makita. De nieuwe lintzaagmachine LB1200F is voorzien van een zeer stille en betrouwbare inductiemotor met een opgenomen vermogen van 900 Watt.

Nieuwe webshop in geluidsisolatie en akoestiek
Merford Noise Control is leverancier van maatwerk- en standaardoplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. De standaardoplossingen zijn sinds kort ondergebracht in een geheel nieuwe webshop voor zowel bedrijven als consumenten: http://shop.merford.nl

ECO-COUSTIC: Ecologische geluidsabsorptie
Op Material Xperience 2011, gelijktijdig met de Bouwbeurs gehouden in de Jaarbeurs Utrecht, introduceerde Merford haar nieuwe lijn met ecologische akoestische producten: ECO-COUSTIC. Het materiaal is brandveilig en toepasbaar als thermische- en geluidsisolatie of als oplossing voor ruimten met te veel galm.

Introductie nieuwe permanente lifeline technologie voor klimparken
Honderd procent gegarandeerde veiligheid voor de gebruikers van hoogteparcoursen Active Constructions (ACS), een van de toonaangevende bouwers van ECO klimbossen en klimparken in Europa, lanceert de volgende stap in geavanceerde veiligheidstechnologie voor de gebruikers van recreatieve adventure parcoursen.

Acusti-LED van Merford winnaar publieksprijs Geluid en Trillingen
Het congres Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit (GTL) is het grootste congres in Nederland over deze onderwerpen. Tijdens dit jaarlijkse congres gehouden op 9 en 10 november 2010 in Nieuwegein, dingen bedrijven mee naar de innovatieprijs. Merford Noise Control won met haar innovatieve akoestische lamp Acusti-LED de publieksprijs.

Geluidssysteem Schiphol failliet
Het huidige geluidssysteem van Schiphol is failliet en daarover was iedereen het eens. Dat zei demissionair minister Camiel Eurlings donderdagavond nadat hij voorstellen voor een nieuw geluidsstelsel van oud-minister Hans Alders en belanghebbenden in ontvangst had genomen.

Geur werkt sfeerbepalend in kantoren, winkels en instellingen
Een geur kan stimulerend, motiverend of juist kalmerend werken. Uit onderzoek is gebleken dat een geur in een winkel zelfs omzetverhogend kan zijn. Hellar Products uit Cuijk (NB) heeft daarom Bellabrisa op de markt gebracht. Een systeem dat via de bestaande luchtcirculatie geuren kan brengen in kantoren, instellingen, winkels en productiebedrijven.

Hieronder vindt u een selectie van overige relevante webpagina's voor het begrip geluid van bouwers en gerelateerde bedrijven en organisaties, waaronder Ingenieursbureau Oesterbaai, Arzon Zonwering en Rolluiken en Stukadoorsbedrijf Ed Swiebel Den Haag.

Andere bezoekers van deze pagina waren eveneens ge•nteresseerd in duurzaam, gebruik, geluidsabsorptie, geluidsisolatie, lucht, onderhoud en ontwerp.

Als het goed moet zijn
DIALOOG CHURCH SOUND is gespecialiseerd in kerkgeluidstechniek in en buiten de kerk. Specialiteit: kerkzalen met moeilijke akoestische eigenschappen en productie van speciale luidsprekers en versterkers. Gespecialiseerd in ringleidingsystemen voor slechthorenden. Fabrieksvertegenwoordiging van BoEdin-UNIVOX ringleidingversterkers. Metingen-certificeren.
http://www.cantorsound.nl

SSK Keukenstudio
...afzuigkappen BERBEL DE TECHNIEK VAN DE TOEKOMST De Berbel afzuigtechniek is op dit moment de meest innoverende techniek van afzuiging! Wat wenst u als consument? * nagenoeg geen geluid * een perfecte afzuiging van de kookdampen * een onderhoudsvrije afzuigkap * een brandveilige afzuigkap * indien gewenst, een onderhoudsvrije "recirculatiekap"... Zie #1.

Arzon, het juiste adres voor al uw binnenzonwering, buitenzonwering en rolluiken
...adviseren komen wij vrijblijvend bij U langs, eventueel ook s«avonds. De ROLLUIKEN voor Uw huis worden in elke kleur op maat gemaakt. Deze rolluiken bieden bescherming tegen koude, geluid, inbraak en vandalisme. Ook kunnen wij rolluiken plaatsen die zeer geschikt zijn voor winkel en/of bedrijfsruimten. De GARAGEDEUREN die wij leveren zijn van Novoferm. Zie #2.


Funderingsherstel
...op plaatsen waar geen gewone heistellingen kunnen worden ingezet. Zoals in situaties waarin beperkte hoogte en/of ruimte beschikbaar is, of als er geen of weinig trillingen of geluid toelaatbaarheid zijn. Goorbergh verricht alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van funderingstechnieken, zoals het leveren en aanbrengen van: Funderingsherstel:... Zie #3.

 

foto.s Gevelisolatie
...Gevelisolatie Gevelisolatie Het isoleren van uw buitenmuren verhoogt het comfort van uw woning. U heeft minder last van een koude uitstraling van de muren. Ook zorgt het voor minder geluidsoverlast van buiten naar binnen. Belangrijke redenen om gevelisolatie toe te passen zijn: gevelisolatie geeft een fraai uiterlijk; gevelisolatie is de maatregel... Zie #4.

Non destructive testing
...bezig met niet-destructief onderzoek waaronder gespecialiseerd pijpleidingenonderzoek en tankdikte metingen van de wanden. Deze metingen worden uitgevoerd door middel van ultrasoon geluid. De terugkaatsing van hoogfrequente geluidsgolven laten toe de dikte en eventuele afwijkingen vast te stellen. Deze metingen worden voornamelijk toegepast... Zie #5.

OVERLAST
...tegen de overlastveroorzaker? Procedure bij de rechter als uiterste redmiddel Wat kan er gevorderd worden? 1. Inleiding Overlast kan zich aandienen in vele vormen. Meestal is het geluidsoverlast, veroorzaakt doordat mensen in Nederland vaak dicht op elkaar wonen. Soms wordt de overlast veroorzaakt door zogenaamd a-sociaal gedrag, zoals het... Zie #6.

Schrobmachine of schrobzuigmachine, walk behind of opzit
...dat volledig verwijderd kan worden om te reinigen. Het toestel werkt enkel op batterijen en er zit standaard een high-frequency batterij-lader bij. Er werd ook gezorgd dat het geluid beperkt werd tot minder dan 65 dB. Omnia: Comac walk behind schrobmachine Dit toestel bevat een groot reservoir van 105 L en kan 5 uren autonoom werken. Het... Zie #7.

Segers
Waar U ook stofzuigt, U heeft nooit meer last van het hinderlijke motorlawaai. Gesprekken kunnen rustig worden voortgezet, zelfs telefoneren is geen probleem. Het enige geluid dat U van de stofzuiger hoort is de luchtverplaatsing aan de zuigmond. Met dit stofzuigersysteem wordt de lucht en stof niet verplaatst, maar voor 100% uit... Zie #8.

 

http://www.vn-plu.com
...te voorzien van ŽŽn tot en met vier vrijhangende parasols, waardoor een overdekt oppervlak ontstaat van max 56m2. De parasols zijn permanet te voorzien van verlichting, verwarming en geluid. Ons aanvullend leveringspakket bestaat verder uit CafŽ au LŠ in hoogte verstelbare terrasschermen en Glatz Terrasparasols. Zie #9.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb