met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  kunst

Kunst

MaatWerkTegels introduceert giga foto op tegels
MaatWerkTegels toont op de BouwBeurs voor het eerst een op tegels ingebakken foto op giga formaat. Deze foto van 7 x 3,60 meter is opgebouwd uit 700 deelfoto's, die tezamen een haarscherp beeld opleveren. Met deze techniek is het mogelijk foto-opnames extreem uit te vergroten, waardoor ze geschikt zijn voor grote tegelprojecten in bijvoorbeeld tunnels.

International Festival for Science, Art and Sustainability
In Amsterdam speelt zich volgend jaar van 22 t/m 24 april 2011 het eerste International Festival for Science, Art and Sustainability af, kortweg het "ISAS-festival". Zie ook www.isas-festival.com. Het evenement kan van grote betekenis zijn voor de verduurzaming van de economie, innovatie, kennisoverdracht, citymarketing en creativiteit.

Braziliaanse muurkunst op het NAI-gebouw
Evenement in NAi Rotterdam: 21 juli 2009 - 21 augustus 2009

Hieronder vindt u een selectie van overige relevante webpagina's voor het begrip kunst van bouwers en gerelateerde bedrijven en organisaties, waaronder DISC Special Chemicals V.O.F., Van Willegen Bouwadvies en Haaxman Lichtreclame BV.

Andere bezoekers van deze pagina waren eveneens ge•nteresseerd in duurzaam.

Wat doen wij
...3 mm zorgen voor een egale korrelige structuur die al dan niet in wit, in meer dan duizend kleuren kan worden aangebracht.Spachtelpoets is een binnen en buitenkwaliteit sierpleister op kunstof basis met een grote kleurvastheid en een groot waterdamp doorlatend vermogen. Het is tevens boen- en stootvast. Het is overschilderbaar met elke latex Spachtelpoets... Zie #1.

Decordoeken voor decorwanden | Transform BV | 0591-678282
...Cadeaus en doekfotos Productieproces Aanleveren van het ontwerp Contact Levering Decordoeken Een decor dat past Voor kleine toneelverenigingen of theatergezelschappen is het vaak een kunst om de voorstelling van een passend decor te voorzien. Transform heeft daarvoor een eenvoudige oplossing gevonden: de decorwanden bespannen met bedrukte decordoeken. Zie #2.

Web2Day
...en Printservice Kopieerservice Kozijnen Kozijnen en Serrebouw Kraan- en Takelwagens verhuur Kraan- en Takelwagenverhuur Kraanbedrijven Kraanmachinist Kraanverhuur Kralen Kranen Kunst Kunstgalerie en Kunsthandel Kunststof Ramen, Deuren en Kozijnen Kunststof Spuitgietbedrijf Kunststoffen Kunststoffen - Fabrieken en Groothandels Kunststofverwerkende... Zie #3.


Disc Special Chemicals | Milieuvriendelijk reinigen, milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, ...
...Coldwax (autolakconservering) Eigenschappen: Coldwax is een vloeibare synthetische was voor nabehandeling van alle gereinigde of gewassen voertuigen. Uitstekend toe te passen op alle kunststoffen, rubbers metalen en uitgeharde lakken. Toepassing: Coldwax wordt gebruikt voor het aanbrengen van een waslaag op gereinigde voertuigen. Het geeft een... Zie #4.

Hogeschool van Amsterdam: De organisatie van de HvA - Nieuws - Persberichten
...voor excellente docenten zijn begonnen (13 februari 2009) Loopbaan na hoger onderwijs sterk etnisch bepaald (11 februari 2009) Start opleiding Game Development (3 februari 2009) Nieuw kunstgrasveld maakt sport toegankelijk voor iedereen (2 februari 2009) Collectie Winter '09 Holy Bleach tijdens Amsterdam International Fashion Week (29 januari... Zie #5.

Vloertegels: Van Den Bossche Bornem
...zorgen onze partner-specialisten voor een nauwkeurige vlekkeloze plaatsing. Ze komen bij u opmeten, rekenen uit hoeveel tegels u nodig hebt en plaatsen ze volgens de regels van de kunst. Doet u liever zelf? Geen probleem: wij hebben voor u het juiste materiaal in huis en geven u graag advies. Referenties Hotel-Restaurant Brasserie-Feestzaal... Zie #6.

Buro Modern - V——r op kantoor
Maak gebruik van onze know-how! Rekening houdend met uw budget, zorgen wij voor de invulling van uw kantoorbehoeften. Kantoormeubilair leveren en monteren is geen kunst. De kunst bestaat erin om ervoor te zorgen dat uw kantoorinrichting een bron van inspiratie wordt om beter, productiever, effici‘nter en aangenamer te werken. Zie #7.

De Saegher CRH Clay Solutions
De klant krijgt op eenvoudige schriftelijke vraag de verwerkingsmodaliteiten, typische eigenschappen, garanties en normen en zal de regels van de kunst volgen bij verwerking (bvb straatstenen: rubberen trilplaat, nooit voegloos, mengen paletten). Bijzondere voorwaarden vermeld op de offerte en/of orderbevestiging... Zie #8.

stas bv
In the years to come we will continue to innovate! STAS online Historie Als zelfstandig klusjesman krijgt Rien Stas begin jaren ’90 de vraag om kunst op te hangen. Hij verdiept zich in de bestaande schilderij ophangsystemen en komt al snel tot de conclusie dat hij het zelf beter kan… In 1995 richt... Zie #9.

Kunst (http://www.houtdraaien.nl)

Contactinformatie: Webwinkel Houtdraaierij J. Eerenberg, De kunst van Houtbewerking
Webwinkel Houtdraaierij J. Eerenberg: Contactinformatie - Deur- en kastknoppen Balusters/Trapspijlen/Lijsten Balpootjes Tafelpoten Hemelbed Makelaar Lijsten sier 240cm Postpakket Leuningen tot 145 cm Houtdraaien, houtdraaierij, ... Zie #10.

MeesPierson Private Banking Woonhuis, kunst en kostbaarheden

MeesPierson Private Banking Woonhuis, kunst en kostbaarheden
www.abnamro.nl a a a Gerelateerde sites Sitemap Contact Zoeken: Home Over MeesPierson Onze service Oplossingen voor uw vermogen Home > Oplossingen voor uw vermogen > Verzekeren Oplossingen voor uw vermogen... Zie #11.

Haaxman - De kunst van het cre‘ren (http://www.haaxman.com)

Haaxman - De kunst van het cre‘ren
HOME LICHTRECLAME SERVICES PRODUCTEN CONTACT ROUTE DISCLAIMER COPYRIGHT 2003-2010 HAAXMAN De kunst van het creëren LICHTRECLAME Haaxman Lichtreclame BV adviseert, ontwerpt, produceert en monteert de... Zie #12.

Kunst met een grote A (http://www.vanwillegen-bouwadvies.nl)

Kunst met een grote A
Kunst met een grote A! Antonette heeft inmiddels de opleiding Keramische techniek in Gouda (SBB) afgerond en maakt diverse ontwerpen. Onderstaande een kleine greep hieruit. Mocht je verder geintresseerd... Zie #13.

  Aannemingsmaatschappij EVVM | Kunst en oeverwerken (http://www.evvm.nl)

Aannemingsmaatschappij EVVM | Kunst en oeverwerken
Contact Contact Geschiedenis Geschiedenis Referenties Referenties Organisatie Organisatie Activiteiten Activiteiten Welkom Welkom Activiteiten Wegenbouw Wegmarkeringen Betonwerken Natuurbouw Sloopwerken... Zie #14.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb