met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  gevel

Gevel

Vernieuwd gamma gevelstenen
Recent vernieuwde SVK haar gevelsteenoven. Ze produceert nu 3 verschillende gevelsteenreeksen met de modernste technologie, gebaseerd op de know-how van vier generaties.

Rollecate helpt vluchtelingen met Het Taalhuis
In het Rollecate Technisch Opleidingscentrum in Staphorst zijn deze week 20 leerlingen gestart met een nieuwe ontwikkeling op onderwijskundig gebied. In samenwerking met stichting Emplooi biedt gevelbouwer Rollecate vluchtelingen die in het schooljaar 2011-2012 een basisopleiding BBL1 willen volgen, een intensieve taaltraining.

Van Heeswijk Elektrotechniek definitief Breijer Techniek
Vanaf januari 2011 opereren de installatietechnische onderdelen van Breijer, te weten Van Heeswijk Elektrotechniek, Breijer Installatietechniek en Breijer Elektrotechniek, voortaan onder ˇˇn naam: Breijer Techniek. Hiermee verdwijnt de vertrouwde naam Van Heeswijk uit het straatbeeld.

Nederlandse Energie Maatschappij blijkt duurste energieleverancier
e Nederlandse Energie Maatschappij (NEM) claimt al jaren de goedkoopste energieleverancier te zijn. Dit werd zelfs onderbouwd door een onderzoek van Maurice de Hond. Naar aanleiding van dit onderzoek heeft de Vastelastenbond op 19 december jl. het onderzoek nog eens over gedaan. Was de NEM, volgens Maurice de Hond, in mei 2010 nog de goedkoopste, een half jaar later blijkt echter dat de NEM de duurste energieleverancier is.

Voorgeboorde leien voor plaatsing in halfsteensverband
Voor een trendy dak- en gevelbekleding met horizontaal verlengend effect zonder zichtbare nagels of haken, introduceert SVK een nieuwe lei in blauwzwarte kleur: de nieuwe 30/60/5 (gevel) en 30/60/9 (dak) met 3 voorgeboorde gaten voor plaatsing in horizontale dubbele dekking halfsteensverband.

Roval-PremiumØ: duurzame en stevige dakrand voor strakke profilering
Met de ontwikkeling van de Roval-PremiumØ speelt Roval Aluminium in op de wens vanuit de markt om steeds duurzamer te bouwen. De dakrand is 15% dikker dan de standaarddakrand. Hierdoor krijgt het profiel extra stevigheid, waardoor de esthetische kwaliteiten jarenlang gegarandeerd blijven. Deze kwaliteitsgarantie wordt ook nog eens bevorderd door een betere profilering, die voor meer stabiliteit zorgt.

GevelFix universeel RVS renovatierooster
Veel oudere wijken worden geplaagd door kapotte, ontsierende of ontbrekende roostertjes onderaan de gevels. Kapotte of ontbrekende roosters zijn ook toegangsopeningen voor ratten en muizen.

Gigant architectonisch beton
Gigant architectonisch beton staat synoniem voor oneindig veel expressiemogelijkheden, constructief beton dat zich qua uitzicht volledig distantieert van alle andere betonsoorten.

Woningen gerenoveerd met ge•soleerd gevelsysteem van STB
Dit voorjaar zijn 114 woningen in Swifterbant gerenoveerd met de zelfdragende STB iso-goot van Stark Technische Bouwelementen (STB). In nauwe samenwerking met bouwbedrijf Salverda uit ’t Harde is een volledig geschuimde goot aangebracht. Dit nieuwe ge•soleerde gevelsysteem sluit volledig aan op het karakter van elke gevel en vergroot de stijleenheid van woningen en gebouwen.

Operal dakrand- en geveldeelbekleding
Operal van Eternit is een waterbestendige, vormvaste, onderhoudsvriendelijke en rotbestendige plaat die uitermate geschikt is voor de bekleding van dakranden en geveldelen.

Nieuwe producten: SOLESIA onzichtbare zonnedaken
Met het nieuwe SOLESIA gamma, is Eternit de eerste fabrikant van bouwmaterialen wereldwijd die voor alle courante types van hellende daken een op maat ontworpen onzichtbare zonnestroomoplossing aanbiedt.

AGC presenteert gevel van elektroluminescent glas op luchthaven van Brussel
De luchthaven van Brussel-Nationaal heeft onlangs een vleugel van zijn vroegere terminal gerenoveerd om alle kantoren van het management in onder te brengen. De originaliteit van het gebouw schuilt in zijn gevel die voorzien is van Glassiled elektroluminescent glas (RGB), een wereldpremi¸re van AGC.

Hieronder vindt u een selectie van overige relevante webpagina's voor het begrip gevel van bouwers en gerelateerde bedrijven en organisaties, waaronder Belisol Dronten, Keldertechniek De Vries en Isotec.

Andere bezoekers van deze pagina waren eveneens ge•nteresseerd in architect, beton, bouw, bouwelementen, bouwen, bouwmaterialen, duurzaam, elementen.

Gevel (http://www.vmzinc.be)

VMZINC Belgium / Produits zinc toiture, fa¨ade, goutti¸re / Zink producten voor dak, gevel, goot
UMICORE VMZINC: producten en systemen in zink voor daken, gevels, regenwaterafvoer met inbegrip van de goten, de accessoires en de hemelwaterafvoeren / produits et systèmes de construction en zinc pour la... Zie #1.

Gevel voor renovatie (http://www.belisoldronten.com)

Gevel voor renovatie
Home | Nieuws | Offerte | Contact Belisol Kunststof kozijnen Aluminium kozijnen Houten kozijnen Schuifpuien Dakkapellen Jan des Bouvrie Diversen Voordeuren en garagedeuren foto's deuren Serres... Zie #2.

Ook voor onderhoud en renovatie van uw dak of gevel (http://www.vdhschoorsteentechniek.nl)

Ook voor onderhoud en renovatie van uw dak of gevel
VDH Schoorsteentechniek is een specialist met jarenlange ervaring in onderhoud, renovatie en bouwen van schoorstenen. Ook voor onderhoud en renovatie van uw dak of gevel bent u bij ons aan het juiste adres. Zie #3.

Traditionele gevel - Akoestiek - Rockwool (http://www.rockwool.nl)

Traditionele gevel - Akoestiek - Rockwool
This site uses javascript, some functionality and content is not working if javascript is disabled Traditionele gevel Rockwool spouwisolatie draagt in belangrijke mate bij aan de geluidsabsorptie in een... Zie #4.

Roval | Specialist in aluminium bouwproducten voor dak & gevel

Roval | Specialist in aluminium bouwproducten voor dak & gevel
Home Kwaliteit Productie Vacatures Roval & Reynaers Referenties Documentatie Over Roval Moffelen & Anodiseren Reiniging & Onderhoud Garantie en KOMO Kwaliteit Aluminium + Hout gevelelement... Zie #5.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb