met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  brand

Brand

Bertwin Kelder Specialist airconditioning Air Trade Centre Nederland
Bertwin Kelder is bij Air Trade Centre in dienst getreden als Specialist airconditioning. Bertwin is breed opgeleid in de installatietechniek, en heeft ruime praktijkervaring in onder meer het ontwerpen en begeleiden van klimaattechnische projecten.

Zorgbranche: nieuwe bouwregels kosten de sector 1 miljard euro

De Brancheorganisaties Zorg (BoZ) geeft aan dat het Bouwbesluit 2012 voor de zorginstellingen grote financi‘le en organisatorische consequenties heeft. Volgens het ontwerpbesluit zou de zorgsector voor ongeveer 1 miljard euro moeten gaan investeren.


Jubileumcongres Brandpreventieforum op 7 april 2011 te Etten-Leur
Brandpreventieforum organiseert op donderdag 7 april 2011 haar eerste jubileumcongres.

Yasi, een orkaan van ongekende kracht
De huizen in Townsville, Tully in Australie zijn bestand tegen een storm klasse 3, maar Yasi is andere koek. Een veilig heenkomen zoeken on hopen op een meevallende schade is de enige strategie.

Congres over brandpreventie: Steeds meer gebouwen met watermistsysteem
Steeds meer gebouwen zullen in de toekomst watermist gebruiken als brandblussysteem. Volgens Emiel van Rossum, beheerder van www.brandpreventieforum.nl, is het een onmiskenbare trend. Over die trend en andere evoluties in brandpreventie organiseert Nederlands grootste kennisnetwerk over brandpreventie binnenkort een congres. Tijdens het congres worden met name de vernieuwende aspecten van de gepresenteerde installaties belicht.

Fiboard Cool maakt metalen profielen langer brandwerend
Dornex B.V. heeft een mix ontwikkeld, die metalen profielen langer brandwerend maakt. Het product is geschikt voor aluminium en stalen profielen, die veel worden toegepast voor onder andere raam- en deurkozijnen en wand- en plafondsystemen. De profielen kunnen bij brand hun vorm en functionaliteit snel verliezen. Maar met Fiboard Cool worden ze tot 120 minuten brandwerend.

Compacte buitenbewegingsmelder vult het Niko assortiment verder aan
De nieuwe buitenbewegingsmelder van Niko is erg compact. Hij werd ontworpen voor de tuin, het terras, de oprijlaan en carport. Met een beschermingswaarde IP54 is hij spatwaterdicht.

GfS TA Alarmsysteem - voordelig en gemakkelijk te plaatsen
Op basis van voorschriften uit het Bouwbesluit en gebruikseisen voor gebouwen stelt de brandweer dat deuren in de richting van de vluchtmogelijkheid - zonder sleutel - op simpele wijze te openen zijn.

Nieuwe EI1 brandwerende overheaddeur
Met een nieuw geteste brandwerende overheaddeur brengt Protec Industrial Doors een branddeur op de markt welke de concurrentie aangaat met alle deur varianten welke reeds leverbaar zijn.

HYDRAULIC POWERPACKS van CP bij Meerman Jr b.v.
Dit is de tweede uitbreiding van 2010 in ons leveringspakket. Na de CP Generatoren zijn we tevens begonnen met de verkoop van CP Hydraulische Powerpacks.

Het eerste brandwerend glasventilatierooster gecertificeerd
FSS International heeft op 26 oktober 2009 haar glasventilatierooster LVH44-G in haar toepassing met succes op brandwerendheid laten testen. De officieel certificerende brandtest conform de Europese norm EN 1364-1 vond plaats in het testlaboratorium van Warrington Fire Gent.

Onderzoeksraad brengt duidelijkheid in brand in De Punt - Isolatie niet de oorzaak
Sandwichpanelen met PUR-schuim zijn niet de oorzaak van de snelle brand in de botenloods in De Punt op 9 mei 2008. De sandwich- dakpanelen hebben hooguit slechts marginaal bijgedragen aan de plotselinge uitbreiding van de brand. Deze werd veroorzaakt door een rookgasexplosie.

Hieronder vindt u een selectie van overige relevante webpagina's voor het begrip brand van bouwers en gerelateerde bedrijven en organisaties, waaronder NCV, Avenant Asbestsanering BV en Johnson Pump BV.

Andere bezoekers van deze pagina waren eveneens ge•nteresseerd in binnen, bouw, bouwbesluit, bouwen, brandpreventie, brandwerend, elektrisch, gebouw.

Brand (http://www.bouwenmetstaal.nl)

 

Bouwen met Staal - Publicatie Brand
Bouwen met Staal geeft tal van eigen publicaties uit, zoals het vakblad 'Bouwen met Staal', studieboeken voor het onderwijs, vakgerichte literatuur voor onder meer constructeurs en brochures voor bijvoorbeeld opdrachtgevers en architecten. Zie #1.

Brand (http://www.aannemers-vergelijken.nl)

 

Brand Bouwbedrijf | aannemers-vergelijken.nl - Particuliere aanvraag | Aanbouw / Verbouw | 8000-8069...
aannemers-vergelijken.nl Brand Bouwbedrijf Particuliere aanvraag Aanbouw / Verbouw 8000-8069 Zwolle Overijssel Vergelijk aannemers, vraag offertes aan en bespaar. Bespaar op kosten voor de verbouwing of renovatie. Zie #2.

Brand (http://www.avenant.nl)

 

Brand in clubhuis Hell's Angels
<< Terug naar het nieuwsoverzicht van 2002 24-05-2002 Brand in clubhuis Hell's Angels Rond middernacht is brand uitgebroken in het clubhuis van de Hell's Angels aan de Wenckebachweg in Amsterdam. De... Zie #3.

Cellenbeton en het weren van brand.
Nederlandse Cellenbeton Vereniging home page inhoudsopgave Handboek Cellenbeton Het Handboek Cellenbeton vormt hét standaardwerk over het constructieve bouwmateriaal dat voortrekker is op het... Zie #4.

Johnson Pump, An SPX Brand (http://www.johnson-pump.com)

Johnson Pump, An SPX Brand
SPX Flow Technology is an international engineering group that develops and manufactures Johnson Pump Brand pumps for industrial, horticulture and marine use. Zie #5.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb