met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  binnen

Binnen

Lasaulec importeur van ergonomische lastafels
“Uitgroeien tot de belangrijkste leverancier van MRO-artikelen in de business-to-business markt.” Dat is de missie van Lasaulec B.V.Ę

Vilton levert gerenommeerde oplegmaterialen van Calenberg Ingenieure
De laatste jaren komen er steeds vaker vraagstukken op gebied van oplegmaterialen binnen het bereik van Vilton, waarvoor een gedegen onderbouwing absoluut noodzakelijk is om enige rol van betekenis in het project te kunnen spelen. Deze vraagstukken komen omdat Vilton steeds dieper en breder in projecten aanwezig is en daarbij ook vroeger in het bouwproject.

Leegstand kantorenmarkt eist tol
Door de crisis op de onroerendgoedmarkt gaan steeds meer vastgoedbedrijven failliet. Dat blijkt uit cijfers over de eerste negen maanden van 2011 die faillissementsdossier.nl vandaag heeft gepubliceerd.

Holonite introduceert duurzame en stijlvolle oplossing bij kozijnrenovatie
In de strijd tegen houtrot in stijlen van deurkozijnen presenteert Holonite een onderdorpel met een hoge neut van gegoten composietsteen. Deze oplossing is niet alleen duurzaam, waterdicht en onderhoudsvrij maar oogt tegelijkertijd eigentijds en stijlvol.

Het Nieuwe Renoveren; Nieuwe serie BouwLokalen, oktober en november 2011
Renoveren kan veel slimmer, sneller Žn duurzamer. Bouwers, architecten en toeleveranciers ontwikkelen integrale conceptuele werkmethoden voor de bestaande bouw. Het Nieuwe Renoveren is aantrekkelijk omdat bestaande gebouwen in korte tijd worden gerenoveerd of vervangen zonder veel overlast en met de zekerheid dat de beloofde prestaties ook echt worden waargemaakt. Energiebesparing is daar een vanzelfsprekend onderdeel van.

Boels Verhuur verleent order van 310 hoogwerkers aan Niftylift
Boels Verhuur heeft een order van maar liefst 310 hoogwerkers verleend aan Niftylift. De megaorder van 100 stuks die vorig jaar bijgeschreven werd, is nog maar net uitgeleverd of Boels plaatst een nieuwe bestelling die z'n weerga niet kent. Heel wat bedrijven zitten midden in de malaise, maar Boels Verhuur, Niftylift en Eurosupply, haar vertegenwoordiging in de Benelux, zijn volop op stoom.

Blokken lijmen wordt nog eenvoudiger
Tremco illbruck introduceerde enige tijd geleden illbruck PU700 steenlijm, het eerste alternatief voor lijmmortel. Direct starten zonder gebruik van water en electriciteit. Dit kant-en-klare product is ideaal voor het bouwen van binnen- Žn buitenwanden en gelijkaardig blokwerk.

UNI-Perfoplug sterk en veilig
GB introduceert een nieuwe plug voor het bevestigen van isolatie & UNI-Boorspouwankers in geperforeerde baksteen.

Bertwin Kelder Specialist airconditioning Air Trade Centre Nederland
Bertwin Kelder is bij Air Trade Centre in dienst getreden als Specialist airconditioning. Bertwin is breed opgeleid in de installatietechniek, en heeft ruime praktijkervaring in onder meer het ontwerpen en begeleiden van klimaattechnische projecten.

AGC = 100% Design
AGC presenteert op 100% Design haar innovatieve interieurbeglazingen: Artlite Digital by Alain Berteau, Lacobel, en Lacobel T.

Bouwput Utrecht: Showroom wachtruimte
Op 25 maart 2011 heeft NS een nieuwe wachtruimte geopend op de plaats waar zojuist stationsrestauratie De Tijd is gesloten. De inrichting is gedaan in samenwerking met zitzak-maker Fatboy. Ze noemen het concept een "tijdelijke pop-up wachtruimte".

Nieuwe webshop in geluidsisolatie en akoestiek
Merford Noise Control is leverancier van maatwerk- en standaardoplossingen op het gebied van geluidsisolatie en akoestiek. De standaardoplossingen zijn sinds kort ondergebracht in een geheel nieuwe webshop voor zowel bedrijven als consumenten: http://shop.merford.nl

Innovatieprijs voor sfeervolle LED's lichtarchitectuur van Traditech
Traditech B.V. heeft op 16 februari de FGinnovatiepublieksprijs* ontvangen voor haar nieuwe verlichtingsconcept LED's Lighting Architecture, dat bestaat uit LED's Play, LED's Line en LED's Sign.

Active Constructions start in Lage Zwaluwe bouw nieuw indoor klimpark
Op maandag 14 februari 2011 is het startschot voor de bouw van het indoor klimpark voor de Belhamel aan de Brugdam te Lage Zwaluwe (Noord-Brabant) gegeven. Vanaf begin april kan daar het gehele jaar in een unieke ambiance binnen geklommen worden. De Belhamel wordt hiermee een serieuze aanbieder op de snel groeiende adventure markt, en combineert het klimpark met onder andere horeca en andere uitdagende activiteiten.

”Ketenintegratie Comáwonen - Dura Vermeer” wint Bouwpluim 2011
En de winnaar van de "prix de la cooperation" is: Woningcorporatie Comáwonen en Dura Vermeer Bouw Rotterdam BV! Gisteravond werden de organisaties tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw met het gezamenlijk project 'Ketenintegratie in de bouw: beter, sneller en goedkoper' uitgeroepen tot winnaar van de Bouwpluim 2011 in de categorie 'Burger- en Utiliteitsbouw'.

Adapter maakt van Plexo lasdoos en Cablofil draadgoot ijzersterke combi
Legrand Nederland breidt het assortiment uit met een ingenieuze adapter voor de Plexo lasdoos. Hierdoor kunnen deze lasdozen eenvoudig, snel en zonder schroeven gemonteerd worden op Cablofil draadgoten.

Nieuw: 1 mm dunne dekentjes verwarmen het huis via het tapijt
Speedheat introduceert de G4 ruimteverwarming: een 1 mm dun `plug & play' deken waarmee je je tapijt in minder dan twintig minuten tijd verandert in een `centrale verwarming' die zijn warmte afstraalt aan alles en iedereen die zich op het tapijt bevindt. Energiebesparend, zegt Speedheat.

Fiboard Cool maakt metalen profielen langer brandwerend
Dornex B.V. heeft een mix ontwikkeld, die metalen profielen langer brandwerend maakt. Het product is geschikt voor aluminium en stalen profielen, die veel worden toegepast voor onder andere raam- en deurkozijnen en wand- en plafondsystemen. De profielen kunnen bij brand hun vorm en functionaliteit snel verliezen. Maar met Fiboard Cool worden ze tot 120 minuten brandwerend.

MaatWerkTegels introduceert giga foto op tegels
MaatWerkTegels toont op de BouwBeurs voor het eerst een op tegels ingebakken foto op giga formaat. Deze foto van 7 x 3,60 meter is opgebouwd uit 700 deelfoto's, die tezamen een haarscherp beeld opleveren. Met deze techniek is het mogelijk foto-opnames extreem uit te vergroten, waardoor ze geschikt zijn voor grote tegelprojecten in bijvoorbeeld tunnels.

Orders airco en koelcelverhuur blijkt interessante economische meter
Coolworld Rentals, de Nederlandse hoofdvestiging van de full service verhuurorganisatie van koeltechniek, van een kleine mobiele airco tot een grote koelcel, bespeurde onlangs een interessante overeenkomst in de groei van de eigen verhuurorders en de ontwikkelingen van de economie.

De houten jacuzzi
De houten jacuzzi - een volgens de kuipers tradities vervaardigde houten tobbe met alle gemakken van een moderne spa Compleet met elektrische verwarming, massagejets en bodemjets doet de Cedarspa niet onder voor een moderne jacuzzi. In de uitstraling en de beleving van deze houten jacuzzi zit het grote verschil.

Multiplex Trio E bedien-unit nu ook in wanduitvoering
Viega Nederland brengt sinds kort ook een wanduitvoering van de elektronisch gestuurde vul/overloopcombinatie Multiplex Trio E op de markt. De bedien-unit combineert design en functionaliteit met energiebesparingen en milieuvriendelijkheid door het bad automatisch met de juiste hoeveelheid water op de gewenste temperatuur te vullen. EŽn druk op de bedieningsknop is hiervoor voldoende.

Merford Separatiedeuren: stevig, veilig en geluidsisolerend
In afzonderingsruimten, separeerruimten en isoleercellen worden specifieke eisen gesteld aan de afwerking en inrichting van de ruimte. Dit geldt ook voor de deuren. Zij moeten veilig zijn voor zowel de gesepareerde als voor het personeel. Merford heeft daarom een separatiedeur ontwikkeld die stevig, veilig en geluidsisolerend is en voldoet aan de bouwmaatstaven voor separeer- en afzonderingsvoorzieningen.

Energiezuinig door collectieve installaties
Vanaf januari wordt de Energieprestatie-eis (EPC) opnieuw aangescherpt. Dit betekent slimmer ontwerpen met nog slimmere installaties.

Kosteloos klussen ruilen met iemand anders
Dit jaar zijn twee internetondernemers gestart met een wel heel bijzondere website: www.jouwklusmijnklus.nl. Via deze website is het mogelijk kosteloos klussen te ruilen met iemand anders. Dat is handig voor wie zijn geld liever in de zak houdt.

Binnenklimaat blijft zorgenkindje
In een woonhuis is de luchtkwaliteit twee tot drie keer slechter dan buiten en in scholen is het doorgaans nog beroerder, blijkt uit onderzoek van de GGD. VROM-inspectie liet ook onderzoek doen en concludeert dat nieuwbouwprojecten onder de maat scoren op het gebied van geluid en ventilatie. Het is tijd voor maatregelen.

Hieronder vindt u een selectie van overige relevante webpagina's voor het begrip binnen van bouwers en gerelateerde bedrijven en organisaties, waaronder Doorwin, Dhondt Bouwtechniek en Van Bortel & Co BVBA.

Andere bezoekers van deze pagina waren eveneens ge•nteresseerd in afbouw, architect, automatisch, bouw, bouwbesluit, bouwen, bouwprojecten, brand.

Magazine Bouwen en Binnen (http://www.imabo.nl)

Magazine Bouwen en Binnen
Wij bieden u met Bouwen & Binnen een magazine vol inspiratie aan. Tientallen paginaŐs vol praktische tips, vernieuwende producten en materialen, idee‘n voor uw woning en alles wat maar met wonen te maken heeft.ĘImabo... Zie #1.


Ambiance Zonwering - DŽ specialisten in binnen- en buitenzonwering en terrasoverkappingen | Ambiance Zonwering
...45 zonweringsspecialisten in heel Nederland. Bij Ambiance kunt u terrecht voor al uw inspiratie en informatie op het gebied van binnenzonwering, buitenzonwering, terrasoverkappingen en aanverwante producten. Zie #2.

Binnen (http://www.doorwin.nl)

Nieuws > Persbericht: Tinga haalt grootste deurenorder uit geschiedenis binnen
// // Doorwin Groep Klanten Projecten Lean Nieuws Vacatures Contact Persbericht: Tinga haalt grootste deurenorder uit geschiedenis binnen Winsum, 6 juni 2011 - Tinga, producent van houten deuren en... Zie #3.

Binnen (http://www.jatibee.nl)

 

Jatibee zonwering - Uw specialist voor binnen en buiten in de regio
Op deze pagina worden frames gebruikt, maar uw browser ondersteunt geen frames. Welkom op de site van Jatibee, de zonwering, raamdecoratie en rolluiken leverancier van de Duin - en Bollenstreek! Wij hopen... Zie #4.

Binnen (http://www.carpetright.be)

Deurmatten voor binnen en buiten: ideaal om je vloer schoon te houden | Carpetright
NL FR Klik hier voor een winkel in je buurt » Home Producten Laminaat & parket Laminaat: onderhoud en verzorging Laminaatstructuren Vinyl Vinyl: onderhoud en verzorging Tapijt Tapijt: onderhoud... Zie #5.


Artikelen

•  Nieuw concept van een keukenkraan in DuPont™ Corian¨
•  InduTeq bevestigt opnieuw de samenwerking met Niko
•  InduTeq bevestigt opnieuw de samenwerking met Niko
•  design schakelmateriaal
•  Sturen op duurzame inzetbaarheid van medewerkers
•  Sven Kramer gediskwalificeerd, toch groots NA de race
•  Interactieve 3D voor nieuwbouw project Twello
•  VBI AK 450 EcoPrefab vloer overspant ruim 16 meter zonder druklaag
•  Holonite Urban ideaal buitenmeubilair van composietsteen
•  Makita breidt service uit met extra garantie en webshop
•  HYDRAULIC POWERPACKS van CP bij Meerman Jr b.v.
•  Glasverwarmde sneeuwvrije iglo
•  Bewoners 'ziek' van ventilatie
•  BIA LockBlock voor niet-dragende wanden

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb