met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  vloeren

Vloeren

De Parketloods is de nieuwe groothandel in FSC gecertificeerde houten vloeren
Anno 2010 kun je geen bedrijf meer starten zonder aan het milieu te denken. De laatste jaren is er een groter ecologisch bewustzijn bij de klanten ontstaan. Veel klanten willen alleen nog maar FSC parket. FSC hout is in de parketwereld helaas nog geen gemeengoed. De leveranciers die het parket wel leveren zijn vaak een stuk duurder dan de collega’s die niet gecertificeerde houten vloeren uit bijvoorbeeld China betrekken.

Keller Keukenfabriek partner van FSC Nederland
Vandaag heeft Keller Keukenfabriek de partnerovereenkomst met FSC Nederland ondertekend. Door ondertekening van de overeenkomst geeft de keukenfabrikant aan zich in te willen zetten voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Keller heeft onlangs als eerste, van de grotere keukenfabrikanten in Nederland, het FSC-keurmerk ontvangen. De keukenfabrikant is de 22e partner van FSC Nederland in de categorie houtverwerkende industrie.

VBI Klimaatvloer: dŽ oplossing voor betonkernactivering
De VBI Klimaatvloer paart de voordelen van kanaalplaatvloeren aan die van betonkernactivering. Uitgangspunt is de Leidingvloer/Appartementenvloer die wordt voorzien van warmte-/koelleidingen in het onderste deel van de kanaalplaatvloer. Per element kunnen ŽŽn of twee registers met leidingen worden opgenomen, die naar keuze naar boven of naar onderen gekoppeld kunnen worden aan de aan- en afvoerleidingen van de klimaatinstallatie.

Mosa Quartz¨ stroken: een levendig beeld in een nieuwe verschijningsvorm
De Quartz¨ collectie met zijn zanderig aandoende korrels, de kristalachtige deeltjes en met een steeds wisselende kleurnuance leent zich uitstekend voor de verwerking als stroken. Er ontstaat een levendig beeld van pure keramiek in een nieuwe verschijningsvorm. Vloeren en wanden krijgen een extra dimensie door deze Quartz¨ stroken en het vernieuwende lengteformaat van 90 cm. Mosa stelt bij deze collectie ook een aantal nieuwe legpatronen voor.

Visuallize decoreert met full color prints
Nieuw concept in full color interieurdecoraties! VisuALLize kan door middel van prachtige full colour prints in elk formaat, wanden, plafonds, vloeren en ramen zodanig decoreren dat uw ruimte aantrekkelijker wordt om in te verblijven of te bezoeken.

BUZON¨-vloerdragers voor terrassen
De polypropyleen BUZON¨-vloerdragers voor terrassen zijn in de hoogte verstelbaar van 14 tot 1030 mm naargelang van het soort vloerdrager.

Tegelvloer altijd vlak met eenvoudig innovatief systeem
Met het Tuscan Leveling Sytem¨ (TLS) legt de tegelzetter altijd een egaal vlakke tegelvloer. Tijdens de aanleg kunnen tegels niet meer verzakken of verschuiven door onder de tegelrand geschoven kunststof houders waar hoedjes op worden geplaatst. Door de hoedjes aan te spannen komt de gehele vloer op gelijke hoogte. TLS is een innovatief gepatenteerd systeem dat nieuw is op de Nederlandse markt.

Waterdichte oplossingen voor betegelde balkons en terrassen
Tegels worden op balkons en terrassen niet vaak toegepast. Door invloed van de temperatuur of van vocht kunnen schuifspanningen in de hechting tussen ondergrond en tegels ontstaan.

Unica Installatiegroep reduceert faalkosten in de bouw met Autodesk Revit MEP
Itannex, specialist in bouwkundige ontwerpoplossingen, heeft bij Unica Installatiegroep de Autodesk Revit MEP software geleverd en ge•mplementeerd. Autodesk Revit MEP is ontwerpsoftware voor technische installaties, gebaseerd op een ‘Building Information Model’ (BIM).

Het nieuwe assortiment van Metzger: het aspirientje voor de bouw
Metzger, een merk van Saint-Gobain Weber Beamix B.V., heeft sinds 1 maart een nieuw assortiment. Dit overzichtelijke assortiment bevat kant-en-klaar producten van verbeterde kwaliteit en heeft verpakkingseenheden afgestemd op klusgrootte. Kortom, een assortiment waarmee elke professional uit de voeten kan.

VBI AK 450 EcoPrefab vloer overspant ruim 16 meter zonder druklaag
Deze grote overspanning in combinatie met de altijd toegankelijke leidingsleuven, biedt een blijvend volledig vrije indeelbaarheid van elke ruimte. Deze nieuwe vleoren zijn een nieuw platform voor energiezuinig bouwen, waarbij alle installatie in de vloer kunnen worden ge•ntegreerd.

Wetenschap accepteert principe passieve vloerverwarming
Wetenschappers uit drie verschillende landen hebben inmiddels met zeer veel belangstelling kennis genomen van het feit dat het Nederlandse bedrijf TONZON er in is geslaagd een systeem te ontwikkelen waardoor begane grondvloeren nog warmer worden dan de luchtlaag er boven, op een passieve manier. Passief omdat geen kunstmatig toegevoerde warmte wordt gebruikt in de vorm van bijvoorbeeld warmwater of elektriciteit.

Hieronder vindt u een selectie van overige relevante webpagina's voor het begrip vloeren van bouwers en gerelateerde bedrijven en organisaties, waaronder Oudenallen Prefab beton B.V., De Vloerderij bv en Esco Vloeren Import BV.

Andere bezoekers van deze pagina waren eveneens ge•nteresseerd in bouw, dekvloer, duurzaam, gebouw, gebruik, houten, houten vloeren, interieur.

Van der Mark Tegelwerken
Aannemer van alle soorten tegelwerk en leverancier van keramische en natuurstenen wand en vloertegels. Complete installatie inclusief dekvloer en vloerverwarming .
http://www.vdmt.nl

Vloeradviesgroep - Traficline collecties PVC vloeren (http://www.vloeradviesgroep.nl)

Vloeradviesgroep - Traficline collecties PVC vloeren
Traficline¨ zijn soepele aaneensluitende PVC tegels van circa 7 mm dikte, vervaardigd door een spuitgietprocedŽ uit thermoplastische polymeren van eerste kwaliteit. Als vloer geheel vormen zij een bijzondere ergonomische... Zie #1.

Vloeren (http://www.eputan.nl)

Sportvloer sporthal vloeren specialist Eputan Kunststoftechniek B.V. sportvloeren sportvloer outdoor...
Sportvloer Eputan Sportvloeren is leverancier van Herculan sportvloeren voor gymzalen en sporthallen. Eputan produceert en levert multifunctionele binnen sportvloeren (NOC*NSF gekeurd). Ook voor reparatie, renovatie, ... Zie #2.

Vloeren (http://www.triflex.be)

Triflex | Specialist in vloeibare kunststoffen | vloeren, afdichtingen en markeringen | Belgi‘
Triflex heeft al 30 jaar ervaring in het afdichten en beschermen van oppervlakten van parkeergarages, balkons, terrassen, galerijen, wandeldekken, daken en dakdetails. Triflex werkt met vloeibaar materiaal, waardoor... Zie #3.

Vloeren (http://www.triflex.nl)

 

Triflex | Specialist in vloeibare kunststoffen | vloeren, afdichtingen en markeringen
Triflex heeft al 30 jaar ervaring in het afdichten en beschermen van oppervlakten van parkeergarages, balkons, terrassen, galerijen, wandeldekken, daken en dakdetails. Triflex werkt met vloeibaar materiaal, waardoor... Zie #4.

Vloeren (http://www.magnovit.nl)

 

vloeren Magnovit 2000 Designfloors | Vloeren gietvloeren siergrindvloeren woonbeton betondesign...
Magnovit 2000 Designfloors de specialist in vloeren en gietvloeren woonbeton betondesign gietvloeren granito grindvloeren coatingvloeren troffelvloeren designvloer vloerverlichting gietvloer siergrindvloer granito... Zie #5.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb