met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  deur

Deur

In de wand schuivend automatisch badkamersysteem
In samenwerking met Vari-Doors ontwikkelde Record zowel in de wand als voor de wand schuivende automatische deursystemen.

Metaflex introduceert de OK Deurteller
In de Cure sector wordt veel aandacht besteed aan het terugdringen van postoperatieve wondinfecties. Een van de tools om hier een beter inzicht in te krijgen is de door de "Inspectie voor de Gezondheidszorg " opgestelde "Observatielijst Toezicht Operatief Proces 2, preoperatief";.

De GfS e-BarØ: innovatieve paniekbalk beveiligt de nooduitgang
Tijdens de vakbeurs BouwRai 2010 in Amsterdam introduceerde PMG Safety for Doors het innovatieve GfS e-BarØ deuralarm, een betrouwbare beveiliging voor uw nooduitgang. De innovatieve e-BarØ (duwbalk voor nood en vluchtdeuren) heeft twee functies. In de duwbalk die over de gehele breedte van de deur wordt gemonteerd is een beheer- en bewakingsfunctie samengebracht.

De Record TOS, de esthetische automatische schuifdeur met vluchtwegconcept
Met het zeer transparant ogende Record TOS Totaalopeningssysteem brengt Record wederom een uniek product op de markt. De esthetiek van deze prachtige schuifdeur wordt nog eens extra benadrukt door de toepassing van de zeer smalle 30 mm profielen.

DORMA Beslagtechniek presenteert beslagreeks: Pure, Plus en Premium
DORMA presenteert drie nieuwe beslagseries: Premium, Plus en Pure. Dankzij een doorgedreven design, functionaliteit en techniek zullen deze producten een oplossing bieden voor de meest uiteenlopende toepassingen in de verschillende marktsegmenten.

Mysterious wuifbediening
Niko, producent van vooruitstrevende oplossingen voor elektrisch schakelmateriaal, lichtregeling, domotica, deurtelefonie en videofonie, introduceert een nieuwe en innovatieve schakelaar.

”Houten” binnendeur met hoge geluidsisolatie
Deuren gemaakt van hout hebben een natuurlijke grens als het gaat om de isolatie van geluid. Met een stalen deur met hout-look is een hogere geluidsisolatiewaarde mogelijk zonder dat de architect of gebruiker esthetische concessies hoeft te doen.

Merford Separatiedeuren: stevig, veilig en geluidsisolerend
In afzonderingsruimten, separeerruimten en isoleercellen worden specifieke eisen gesteld aan de afwerking en inrichting van de ruimte. Dit geldt ook voor de deuren. Zij moeten veilig zijn voor zowel de gesepareerde als voor het personeel. Merford heeft daarom een separatiedeur ontwikkeld die stevig, veilig en geluidsisolerend is en voldoet aan de bouwmaatstaven voor separeer- en afzonderingsvoorzieningen.

Revolutionaire kwaliteitsverf Scribi maakt whiteboard overbodig
Een whiteboard of kurkbord is voortaan overbodig. De innovatieve kwaliteitsverf Scribi maakt het mogelijk om in een mum van tijd een bestaande muur, wand, deur, tafelblad of kast om te toveren tot een steeds weer opnieuw beschrijfbaar oppervlak.

Veiligheid, gebruiksgemak en design in ˇˇn toegangscontrolesysteem
Legrand Nederland breidt het Mosaic modulaire schakelmateriaalconcept voor de utiliteit uit met het nieuwe toegangscontrolesysteem. Dit systeem combineert veiligheid met gebruiksgemak en heeft tegelijkertijd de design uitstraling van het bestaande Legrand Mosaic schakelmateriaal.

Deur en wand ˇˇn geheel door onopvallend deursysteem
Schreuder & Co. presenteert XinniX, een onzichtbaar deursysteem dat zich strak en minimalistisch laat inpassen in ieder ontwerp voor nieuwbouw en renovatie. De koplatten ontbreken en de inbouwscharnieren zijn geheel uit het zicht, zodat deur en wand een geheel vormen.

Nieuwe EI1 brandwerende overheaddeur
Met een nieuw geteste brandwerende overheaddeur brengt Protec Industrial Doors een branddeur op de markt welke de concurrentie aangaat met alle deur varianten welke reeds leverbaar zijn.


Hieronder vindt u een selectie van overige relevante webpagina's voor het begrip deur van bouwers en gerelateerde bedrijven en organisaties, waaronder Geze Benelux BV, Anyway Doors en Doorcon BV.

Andere bezoekers van deze pagina waren eveneens ge•nteresseerd in automatisch, bouw, brandwerend, deuren, domotica, elektrisch, gebruik, installaties.

Deur (http://www.doorcon.nl)

 

DoorCon, Specialist in: deurautomaat, schuifdeurautomaat, schuifdeurcontroller, schuifdeursysteem, schuifdeur...
Doorcon BV te Schoonhoven Het adres voor automatische en electrische schuifdeuren. Leverancier van deurautomaten, schuifdeursystemen, toegangstechniek. Voor automatische deuren bent u bij ons aan het goede adres. Zie #1.

GEZE - Innovatieve systemen voor deur-, raam- en beveiligingstechniek
Onderneming Producten Referenties GEZE Service Contact Downloads /* */ QuickLinks GEZE Pers GEZE Referenties GEZE Image Film GEZE Projectbeheer GEZE Afbeeldingendatabase GEZE Newsletter Pour les clients... Zie #2.

Deur (http://www.bouwradius.nl)

Aanmeldformulier voor Schadebeperkend openen van deur en raam | www.bouwradius.nl
Home Zoeken Planning Prijslijst Subsidies Over ons Contact  : Cursushistorie Inloggen VCA Aanscherping EPC: bent u er klaar voor? CCV Webwinkel Veiligheidsartikelen Nieuwe trainingen Beter Nederlands... Zie #3.

  Deur ET 500 voor collectieve garages (http://www.hormann.be)

Deur ET 500 voor collectieve garages
Over ons Folders Service 24 Documentatie Pers Videos Vacatures Fran¨ais Producten Garagedeuren Berry-kanteldeuren Sectionaaldeuren Garageroldeur RollMatic Deur ET 500 voor collectieve garages Aandrijvingen... Zie #4.

Danilith - Sleutel op de deur Woningbouw (http://www.danilith.be)

Danilith - Sleutel op de deur Woningbouw
Danilith woningbouw Accueil Ė propos de Danilith Rˇfˇrences A vendre Informatif Contact et info geen iframe mogelijk Activitˇs Phase 2 Park residentie Vichte Danilith Delmulle nv Waregemseweg... Zie #5.

  Deur (http://www.nassau-indus.nl)

NASSAU INDUS Deur BV - Fabrikant, leverancier van ge•soleerde bedrijfsdeuren, volglasdeuren, ...
Nassau Indus Deur BV is fabrikant en leverancier van ge•soleerde bedrijfsdeuren, volglasdeuren, thermo-deuren, schuifdeuren, brandwerende deuren, snelloopdeuren, parkeergaragedeuren, en garagedeuren. Zie #6.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb