met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  hout

Hout

Lokaalhout introduceert app voor Nederlandse houthandel
Lokaalhoutcalculator reduceert kostbaar rekenwerk

De lokaalhoutcalculator maakt het houteigenaren en houthandelaren een stuk eenvoudiger om de waarde van een boomstam te berekenen. Voor het vaststellen van de m3 hoeft de houthandel geen gebruik meer te maken van ingewikkelde formules: met de nieuwe app van Lokaalhout wordt dat binnen enkele tellen uitgerekend.


Makita completeert assortiment met stille en verrijdbare lintzaagmachine
Na enkele jaren van afwezigheid keert de lintzaagmachine terug in het assortiment van Makita. De nieuwe lintzaagmachine LB1200F is voorzien van een zeer stille en betrouwbare inductiemotor met een opgenomen vermogen van 900 Watt.

De houten jacuzzi
De houten jacuzzi - een volgens de kuipers tradities vervaardigde houten tobbe met alle gemakken van een moderne spa Compleet met elektrische verwarming, massagejets en bodemjets doet de Cedarspa niet onder voor een moderne jacuzzi. In de uitstraling en de beleving van deze houten jacuzzi zit het grote verschil.

Keller Keukenfabriek partner van FSC Nederland
Vandaag heeft Keller Keukenfabriek de partnerovereenkomst met FSC Nederland ondertekend. Door ondertekening van de overeenkomst geeft de keukenfabrikant aan zich in te willen zetten voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Keller heeft onlangs als eerste, van de grotere keukenfabrikanten in Nederland, het FSC-keurmerk ontvangen. De keukenfabrikant is de 22e partner van FSC Nederland in de categorie houtverwerkende industrie.

Active Constructions ontwikkelt een natuurlijk boomkroonpad
Iedereen kent het Boomkroonpad van Staatsbosbeheer in Drenthe. Een uniek en bijzonder succesvol concept dat zeer goed is aangevuld met allerlei natuurbelevingsactiviteiten. Doordat de vraag naar dit soort recreatieve voorzieningen toeneemt, heeft Active Constructions (ACS) een natuurlijke variant ontwikkeld - het ECO boomkroonpad.

Haarlem kiest voor FSC
Wethouder Rob van Doorn (o.a. portefeuillehouder duurzaamheid) ondertekent op 25 augustus een convenant met FSC Nederland. In het convenant staat beschreven dat de gemeente Haarlem zoveel mogelijk gebruik zal maken van hout en papier met het keurmerk van de Forest Stewardship Council. Zo is de gemeente er zeker van dat hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen wordt gebruikt.

Nieuwe duurzame boomhutten geleverd met feestelijke opening
Voor kinderen, maar ook voor menig volwassene, neemt een boomhut een bijzondere plek in hun leven in. Boven de grond of tussen de stammen van meerdere bomen gebouwd, vormt een boomhut een wereld op zich. Een magische plek om te spelen, jezelf terug te trekken of om met vrienden avonturen in te beleven.

Kartika Liotard (Verenigd Links) in Straatsburgdebat over `fout hout'
`Omdat het liberale marktdenken ze daartoe voortdurend prikkelt, hanteren handelaren in hout en houtproducten bedenkelijke morele codes bij de uitvoering van hun werk. In houtproducerende landen laten overheden na effectief op te treden tegen ontbossing, als ze al functioneren. En politici in houtimporterende landen kijken vaak weg.' Dat zegt Kartika Liotard, Europarlementslid voor Verenigd Links.

Plafondmateriaal Designstudies
Bedrukte platen
De AMF-mineraalvezelplaten kunnen afzonderlijk worden bedrukt zoals u dat wenst, bijvoorbeeld met grote tekeningen en afbeeldingen, uw logo, aanwijzingen, grafieken of teksten. Het is ook mogelijk slechts enkele platen te bedrukken. Bedrukte plafondplaten zijn te verkrijgen in alle oppervlaktedessins voor mineraalvezelplaten en kunnen met alle systemen worden gecombineerd.

Robuuste houtklovers in assortiment Dolmar
Makita uit Son breidt haar Dolmar assortiment uit met twee nieuwe houtklovers voor de professional. Deze LS6002 en de LS6004S zijn dankzij hun robuuste bouw zeer duurzaam en geschikt voor het koven van meterhout. Dankzij een eenvoudige tweehandsbediening kan de vakman er veilig en gemakkelijk mee werken. De Dolmar houtklovers zijn vanaf september leverbaar.

Haardhout.com levert kant en klaar haardhout op afspraak
Van de online shoppers wil 9 op de 10 een afspraak maken voor het leveren van zijn of haar bestelling van hout voor de open haard.

Hieronder vindt u een selectie van overige relevante webpagina's voor het begrip hout van bouwers en gerelateerde bedrijven en organisaties, waaronder Solarlux Nederland BV, Welles Hout en Miniflat NV.

Andere bezoekers van deze pagina waren eveneens geĽnteresseerd in bouw, duurzaam, elektrisch, energie, gebruik, gereedschap, houten, houtproducten.

Hout (http://www.teamideall.nl)

Eigen team te China. Holland Nederland Import Export metaal, hout, kunststof, bouw, tuinbouw, gww producten Zoeken...
...en OUTSOURCING, wij zijn het verlengstuk van uw inkoopactiviteiten. Eigen team te China. Holland Nederland Import Export metaal, hout, kunststof, bouw, tuinbouw, gww, transportwielen, trappen, hekwerken, karren producten Zoeken Uitbeste... Zie #1.

Hout (http://www.westag.nl)

Westag Nederland Lopik, leverancier van vensterbanken, deuren, wanden, plafonds, hout, metaal, materialen.
Wij zijn leverancier van kleurrijke afbouwelementen waarbij een grote verscheidenheid van materialen mogelijk is. Zo kunnen alle materialen in dezelfde kleur en structuur uitgevoerd worden! Dit geeft grote mogelijkheden... Zie #2.

a Houtdraaierij Eerenberg Deurknopjes, deurkrukken, knopjes, hout. Uit voorraad leverbaar
woodturning, houtdraaien, Hier vind U produkten zoals;deurkrukken, knopjes, balusters, spijlen, trapspijlen, trappen, architecten, aannemers, interieurbouw, barkrukken, krukken, hout, wood, eerenberg, knopjes, meubels, ... Zie #3.

...| Noord-Brabant | Prijzen van hekwerk specialisten vergelijken. Hout. Kunststof. | Zakelijk | Toegangspoorten | 5700-5749...
hekwerk-specialisten.nl Zakelijk Toegangspoorten 5700-5749 Helmond Noord-Brabant Vergelijk hekwerk specialisten bij jou in de buurt. Kunstof of hout hekwerk nodig? Prijzen van hekwerk specialisten vinden en vergelijken. Zie #4.

Hout (http://www.schmidt-schoorsteenwerken.nl)

Voorzethaarden/inbouwhaarden op gas of hout gestookt - houtkachel, voorzetkachel, hout, gas, kachel
Schmidt Schoorsteenwerken B.V. is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van openhaarden, houtkachels, voorzethaarden, inbouwhaarden, zowel op gas als hout gestookt. Wij zijn dealers van: Anyfire, Dovre, Dru, ... Zie #5.


 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.▀

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb