met bouwweb vind je meer!


 

U bent hier:  Home  >  Bouwlexicon  >  wand

Wand

Blokken lijmen wordt nog eenvoudiger
Tremco illbruck introduceerde enige tijd geleden illbruck PU700 steenlijm, het eerste alternatief voor lijmmortel. Direct starten zonder gebruik van water en electriciteit. Dit kant-en-klare product is ideaal voor het bouwen van binnen- Žn buitenwanden en gelijkaardig blokwerk.

UNI-Perfoplug sterk en veilig
GB introduceert een nieuwe plug voor het bevestigen van isolatie & UNI-Boorspouwankers in geperforeerde baksteen.

In de wand schuivend automatisch badkamersysteem
In samenwerking met Vari-Doors ontwikkelde Record zowel in de wand als voor de wand schuivende automatische deursystemen.

Multiplex Trio Visign MT5: opvallende Ęvulcombinatie voor design-baden
Met de nieuwe Multiplex Trio Visign MT5 introduceert Viega Nederland een opvallend vlak badgarnituur dat kan worden ge•nstalleerd in baden met zeer smalle randen.

Geoptimaliseerd clixys¨-systeem nu overal verkrijgbaar
Naar aanleiding van wensen uit de markt is Clixys¨, de integrale bekabelingsoplossing voor de utiliteitsbouw, op een aantal punten geoptimaliseerd en uitgebreid. Clixys¨ is een effici‘nt en slim bekabelingssysteem dat is gebaseerd op de kliktechniek: installatiedozen kunnen zo met ŽŽn handbeweging op de kabel worden bevestigd.

MaatWerkTegels introduceert giga foto op tegels
MaatWerkTegels toont op de BouwBeurs voor het eerst een op tegels ingebakken foto op giga formaat. Deze foto van 7 x 3,60 meter is opgebouwd uit 700 deelfoto's, die tezamen een haarscherp beeld opleveren. Met deze techniek is het mogelijk foto-opnames extreem uit te vergroten, waardoor ze geschikt zijn voor grote tegelprojecten in bijvoorbeeld tunnels.

Multigietbouwdoos beperkt het aantal boorgaten in de wand
ABB heeft haar multigietbouwdozen op een aantal punten verbeterd waardoor deze nog beter in het gietbouwproces passen en aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen mogelijk maken.

Mosa Quartz¨ stroken: een levendig beeld in een nieuwe verschijningsvorm
De Quartz¨ collectie met zijn zanderig aandoende korrels, de kristalachtige deeltjes en met een steeds wisselende kleurnuance leent zich uitstekend voor de verwerking als stroken. Er ontstaat een levendig beeld van pure keramiek in een nieuwe verschijningsvorm. Vloeren en wanden krijgen een extra dimensie door deze Quartz¨ stroken en het vernieuwende lengteformaat van 90 cm. Mosa stelt bij deze collectie ook een aantal nieuwe legpatronen voor.

Visuallize decoreert met full color prints
Nieuw concept in full color interieurdecoraties! VisuALLize kan door middel van prachtige full colour prints in elk formaat, wanden, plafonds, vloeren en ramen zodanig decoreren dat uw ruimte aantrekkelijker wordt om in te verblijven of te bezoeken.

Revolutionaire kwaliteitsverf Scribi maakt whiteboard overbodig
Een whiteboard of kurkbord is voortaan overbodig. De innovatieve kwaliteitsverf Scribi maakt het mogelijk om in een mum van tijd een bestaande muur, wand, deur, tafelblad of kast om te toveren tot een steeds weer opnieuw beschrijfbaar oppervlak.

design schakelmateriaal
Niko en Eaton combineren design schakelmateriaal met het xComfort draadloos schakelsysteem van Moeller¨

Verantwoord bewegen in de buitenlucht
Bewegen is de basis voor een goede gezondheid. Gratis sportfaciliteiten in een recreatiegebied of in de buurt stimuleren mensen om in beweging te komen. VelopA-Omniplay komt dit voorjaar met vernieuwende speel- en fitnesstoestellen die uitdagend en veilig zijn en bewegen voor iedereen toegankelijk maken. En wie bewegen leuk vindt en dit in de buurt kan doen, krijgt een betere conditie en gezondheid.


Murfor metselwerkwapening: veelzijdig inzetbaar en kostenbesparend
Nieuw in het leveringsprogramma van Mavotrans BV is Murfor¨, een geprefabriceerde wapening die in de lintvoegen van metselwerk wordt aangebracht. Murfor¨ verhoogt de prestaties van het metselwerk door de toename van de trekcapaciteit van het metselwerk. Scheurvorming in het metselwerk wordt hierdoor vermeden.

BIA LockBlock voor niet-dragende wanden
Het BIA LockBlock bespaart u en uw medewerkers arbeid- en materiaalkosten. Het droog te stapelen Bia betonblok is geschikt om lichte niet-dragende binnen- en buitenmuren en scheidingswanden te plaatsen.

Kosten besparen met Topmax tafelkistsysteem
Bekistingsspecialist Harsco Infrastructure, presenteert een wereldprimeur: het tijd en kosten besparende tafelkistsysteem Topmax. Het nieuwe systeem zorgt voor een betere efficiency op de bouwplaats. Logistieke kosten kunnen met zo’n 70 procent omlaag. Het is onderhoudsvriendelijk, effici‘nt, logistiek slim en heeft een lange levensduur.

Hieronder vindt u een selectie van overige relevante webpagina's voor het begrip wand van bouwers en gerelateerde bedrijven en organisaties, waaronder Eternit NV, Hoebeek en Etaloid Verlichtingstechniek BV.

Andere bezoekers van deze pagina waren eveneens ge•nteresseerd in automatisch, badkamer, badkamers, beton, binnen, bouw, bouwen, bouwmaterialen.

wand regel (http://www.delta-l.nl)

wand regel
Print I Site Map I Zoeken CDM - ISO wandregel Terug De CDM - ISO wandregels bestaan uit twee houten regels waartussen op nauwkeurig gedimensioneerde afstanden hoogwaardig CDM trillingdempende elementen... Zie #1.


sir.be: special industrial repair: afdichting secantpalen wand

sir.be: special industrial repair: afdichting secantpalen wand
Afdichting secantpalen wand In dit specifiek geval was een doorslag in een secantpalen wand bijna verantwoordelijk voor het onderlopen van de lager gelegen bouwput. Bij een grote waterinslag is elke seconde... Zie #2.

 

Etaloid Verlichtingstechniek || Producten || Wand-, Plafond en Waterdichte armaturen
HOME || NIEUWE PRODUCTEN || PROJECTEN || DUURZAAM ONDERNEMEN || CONTACT ZOEKEN Etaloid verlichtingstechniek Smaragdlaan 12, 2132 VX Hoofddorp Postbus 241, 2130 AE Hoofddorp Tel: Fax: E-mail: ... Zie #3.


Wand (http://www.tenhavebeton.nl)

 

Ten Have Beton - Kelders met wand en vloerdikte van 12, 5 cm
Kelders met wand en vloerdikte van 12, 5 cm Inhoud/type afm. buitenwerks afm. binnenwerks l x b x h l x b x h 14.500 liter 4, 25 x 2, 50 x 1, 725 4, 00 x 2, 25 x 1, 60 16.500 liter... Zie #4.

Schadebo | Vloer & Wand (http://www.schadebo.nl)

Schadebo | Vloer & Wand
// // Raam Vloer & Wand Insectenwering IJzerwaren Service Assortiment Vloer & Wand Home Assortiment Nieuws ? Acties Downloads Levering Contact Vacatures Raam Vloer & Wand Laminaat Fineerpakket Parketlamel... Zie #5.

 

 

*** Naar Nieuwsarchief ***

 

Nieuws

Uw bericht op bouwweb ?

Aanmelden


Bouwindex

..... en meer.ß

 


AEC info bouwinformatie.

 

Dienstveiling

Glasbok - transport van glas

 

 

 

verwijzing op Bouwweb - 25 euro

 

 

 

BouwWeb - de oudste bouwsite van Nederland ('95)
(e) info@bouwweb.nl
copyright © 1995-2019 bouwweb